Antena 3 CNN Actualitate Media Sinteza zilei: Mihai Gâdea şi Mircea Badea au vorbit despre premiul şi experienţa de la New York Festivals

Sinteza zilei: Mihai Gâdea şi Mircea Badea au vorbit despre premiul şi experienţa de la New York Festivals

Sinteza zilei: Mihai Gâdea şi Mircea Badea au vorbit despre premiul şi experienţa de la New York Festivals
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
de M.Z.    |    20 Apr 2015   •   09:12

Campania "Generaţia Pierdută", premiată cu argint la New York Festivals, a stat alături de reportaje impresionante de la televiziuni de prestigiu din întreaga lume. 

 
Unul dintre posturile TV care au fost pe aceeaşi listă este CNN, la care Antena 3 este afiliată. Aseară, la Sinteza Zilei, Mihai Gâdea, Mircea Badea, Adrian Ursu şi Alin Romaşcan au vorbit despre premiul obţinut la New York Festivals, dar şi despre experienţa de a fi alături de cele mai importante televiziuni ale lumii. 
 
La ediţia din acest an a premiilor New York Festivals, Antena 3 şi Observator au obţinut medalia de argint la secţiunea Documentar de ştiri, pentru campania "Generaţia Pierdută".
 
"E foarte important de înţeles la ce categorie Antena 3 şi Observator sunt vicecampioni mondiali. Este best news documentare, adică o categorie la care cei mai buni din lume ştiu să facă documentare de ştiri, cum ar fi CNN", a spus Mihai Gâdea, CEO Antena 3.
 
La premiile New York Festivals din acest an, Mihai Gâdea şi Mircea Badea au urcat pe scenă pentru a anunţa câştigătorii la una dintre cele mai importante categorii, cea pentru investigaţie.
 
Realizatorul emisiunii În gura presei, Mircea Badea, a făcut parte şi din juriul unei secţiuni a premiilor New York Festivals.
 
Alături de reportajul românesc premiat cu argint la Festival, în competiţie au mai fost nominalizate şi premiate reportaje de excepţie pentru care jurnalişti şi oameni simpli şi-au pus viaţa în pericol.
 
Pe lângă premiul obţinut la New York Festivals, echipa Antena 3 şi Observator a dus la Muzeul Libertăţii Presei de la Washington petiţia "Abuzurile din România trec Oceanul".
 
În vizita din America, echipa Antenei 3 şi a realizat un reportaj cu un luptător român care este impresariat de echipa lui Floyd Mayweather, cel mai bun pugilist din lume.
 

×
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close