Antena 3 CNN Actualitate Media Şova: Poate Băsescu vrea să-l revoce din funcţie pe Diaconu. Ministrul Culturii e cel mai curat om din politică

Şova: Poate Băsescu vrea să-l revoce din funcţie pe Diaconu. Ministrul Culturii e cel mai curat om din politică

Şova: Poate Băsescu vrea să-l revoce din funcţie pe Diaconu. Ministrul Culturii e cel mai curat om din politică
Sursa foto: Foto: Antena 3
de M.Z.    |    31 Mai 2012   •   21:32

Preşedintele Traian Băsescu ar putea dori să-l revoce din funcţie pe ministrul Culturii, Mircea Diaconu, deşi senatorul PNL este cel mai curat om din politica românească.

Declaraţiile au fost făcute de senatorul PSD Dan Şova, în ediţia de joi seară a emisiunii Subiectiv, de la Antena 3.

Afirmaţia vine după ce, astăzi, senatorul liberal a fost chemat astăzi la Parchet, pentru că procurorii au extins cercetările în cazul său.

Întrebat ce crede că se va întâmpla în cazul Mircea Diaconu, senatorul Şova a răspuns:

"S-ar putea ca preşedintele Băsescu să vrea să se întâmple şi cu Diaconu ce s-a mai întâmplat cu un ministru liberal, cu Atanasiu (Teodor Atanasiu - n.r.), anume să-l revoce. E posibil să vrea acest lucru, dar mi se pare o mare nedreptate. Cred că Mircea Diaconu este cel mai curat om din politica românească, adică mi s-ar părea absolut hilar".

Procurorii Parchetului instanţei supreme au anunţat joi că, în urmă cu două zile, au extins cercetările vizând conflictul de interese în cazul ministrului Culturii, Mircea Diaconu, şi au început urmărirea penală împotriva sa.

Senatorul PNL este acuzat că, în calitate de director la Teatrul Nottara, şi-a ajutat soţia să primească anumite contracte.








×
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close