Antena 3 CNN Actualitate Media Trei emisiuni Antena 3, lidere de piaţă pe 18 august

Trei emisiuni Antena 3, lidere de piaţă pe 18 august

Trei emisiuni Antena 3, lidere de piaţă pe 18 august
19 Aug 2014   •   13:56

Aproape 2.000.000 de telespectatori au urmărit cel puţin un minut „antena3.ro/emisiuni/sinteza-zilei/" title="sinteza zilei">Sinteza Zilei”, conform cifrelor oferite de Kantar Media, pe targetul 18+ urban. Mihai Gâdea i-a avut invitaţi în studio pe doi dintre cei mai importanţi oameni ai momentului, Victor Ponta, în prima parte a emisiunii, şi pe Călin Popescu Tăriceanu, candidatul PLR la prezidenţiale, în cea de-a doua parte a emisiunii, cu care a discutat cele mai importante subiecte din ultimele zile.

Sinteza Zilei” a fost lider de piaţă, pe întreg tronsonul orar, şi cea mai urmărită emisiune a postului, înregistrând o medie de 6,8% rating şi 16,1% cotă de piaţă, surclasând astfel toate celelalte posturi TV din România.



Mircea Badea cu „În gura presei” s-a impus şi el ca lider, obţinând o medie de 3,6% rating şi 14,8% share, depăşind inclusiv generalistele Antena 1 şi Pro TV.



În prima parte a zilei, emisiunea „Previziunile zilei cu Sabina Iosub” a condus clasamentul general, fiind lider în intervalul 10:00 – 11:55, cu o medie de 1,8% rating şi 13,6% cotă de piaţă.




Copyright ARMA DATA.

Antena 3 este singurul post de ştiri din România afiliat CNN International şi este parte a INTACT Media Group.

×
Subiecte în articol: antena3 lider de audienta
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close