Antena 3 CNN Economic Reduceri eMAG la laptopuri resigilate. Cum să cumperi un aparat bun cu bani puțini

Reduceri eMAG la laptopuri resigilate. Cum să cumperi un aparat bun cu bani puțini

Reduceri eMAG la laptopuri resigilate. Cum să cumperi un aparat bun cu bani puțini
09 Mar 2018   •   13:42

Oferte eMAG laptopuri resigilate. Dacă vreți să faceți economii consistente, dar și să cumpărați un produs de calitate, alegeți reducerile uriașe la laptopuri resigilate de la eMAG.

Produsele resigilate sunt complet funcționale, dar au un preț mult mai mic, deoarece cutia lor a fost deschisă. Mai mult, unele dintre aceste produse nu prezintă niciun defect, în timp ce o parte au doar mici zgârieturi sau alte defecte minore, care sunt specificate în anunțul de vânzare.

Pentru a consulta întreaga listă cu oferte eMAG la laptopuri resigilate de azi, intrați aici.

Reduceri eMAG laptopuri resigilate. Toshiba Qosmio

1. Laptop Toshiba Qosmio

Qosmio X70 cu ecran de 43,9 cm (17,3") dispune de procesoare Intel® Core™ compatibile cu CPU Quad Core. Placa video pentru entuziasti NVIDIA GeForce GTX 770M cu banda larga de 192 de biti si memorie video de 3 GB VRAM va ofera claritate.

Patru sloturi de memorie va pun la dispozitie pana la 32 GB de memorie, in timp ce cele 4 porturi USB 3.0 va ofera conexiuni rapide fara limite (2 porturi USB 3.0 accepta functia Sleep-and-Charge).

Puteți profita de această ofertă aici.

Reduceri eMAG laptopuri resigilate. Lenovo ThinkPad

2. Ultrabook Lenovo ThinkPad 13

ThinkPad 13 este un laptop extrem de rezistent, cu o tastatură confortabilă. ThinkPad 13 vine cu o garantie standard la nivel mondial. 

Este un model performant, dar foarte ușor. Are doar 1,44 kilograme și aproape 2 centimetri grosime. Mai mult, autonomia bateriei este de 11 ore.

Dispune de un display de 13,3 inci, full HD și cu o rezoluție foarte generoasă. La capitolul memorie, acest laptop resigilat, care beneficiază de o reducere consistentă, vine la pachet cu 8 GB DDR4, în timp ce hard-disk-ul are o capacitate de 256 GB.

Îl puteți achiziționa de aici.

Reduceri eMAG laptopuri resigilate. Lenovo Legion

3. Laptop Gaming Lenovo Legion

Nu puteam completa selecția de oferte de astăzi fără un laptop pentru gaming. Modelul Y520 utilizeaza cea de-a 7-a generatie de procesoare Intel Core i5/i7 și are o performanta crescuta cu pana la 12% fata de generatia precedenta si cu 17% mai mult in ceea ce priveste performanta web.

Legion Y520 dispune de doua difuzoare Harman suplimentate de tehnologia Dolby Audio Premium. Mai mult, cu o grosime de doar 25.8 mm si o greutate de 2.5 kg, Y520 este laptop-ul de gaming ce poate fi transportat cu usurinta.

Acest model este inclus în seria de reduceri eMAG la laptopuri resigilate, de care puteți profita aici.

 

×
Subiecte în articol: reduceri emag laptopuri
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close