Antena 3 CNN Economic Oferte eMAG la telefoane. Cele mai mari reduceri la telefoane Huawei și Samsung

Oferte eMAG la telefoane. Cele mai mari reduceri la telefoane Huawei și Samsung

Oferte eMAG la telefoane. Cele mai mari reduceri la telefoane Huawei și Samsung
04 Mai 2018   •   12:32

Oferte eMAG la telefoane. Magazinul online emag.ro vă oferă astăzi numeroase reduceri la telefoane Huawei și Samsung, atât la modelele de elită, cât și la cele mai accesibile ca preț. 

Pentru a accesa lista cu oferte eMAG la telefoane, intrați aici.

Mai jos, găsiți două dintre cele mai bune oferte emag la telefoane Huawei și Samsung.

Oferte eMAG la telefoane Huawei

Chinezii de la Huawei realizează telefoane inteligente foarte competente și cu un design curat și elegant. La eMAG găsiți multe dintre aceste modele la preț redus.

Primul exemplu pe care vi-l oferim este Huawei P9 Lite, Dual Sim, cu 16 GB de memorie și tehnologie 4G. Discount-ul propus de eMAG pentru acest smartphone este de 25 la sută.

Dacă doriți un model și mai accesibil din punct de vedere financiar, atunci optați pentru Huawei Y3ll, Dual Sim, cu 8 Gb de memorie, cât și o reducere de 12 procente din prețul original.

Unul dintre cele mai de succes modele ale companiei este P9, cu 32 de GB, 4G și o culoare interesantă: titanium grey. Îl puteți cumpăra de la eMAG cu o reducere de 17 la sută.

Pentru a profita de gama de reduceri eMAG la telefoane Huawei, intrați aici.

Oferte eMAG la telefoane Samsung

În categoria de promoții săptămânale de la eMAG găsiți câteva dintre cele mai performante telefoane inteligente de pe piață.

Producătorul sud-coreean Samsung este reprezentat prin numeroase smartphone-uri de top, toate cu reduceri considerabile de preț.

Telefonul mobil Samsung Galaxy J7, produs în 2016, cu 16GB de memorie și tehnologie 4G poate fi achiziționat cu o reducere de 25 la sută. 

Există oferte foarte avantajoase și pentru modelele J5, sau A5, toate fabricate în 2016 sau 2017. Dacă doriți un telefon de înaltă performanță, vă recomandăm modelul Galaxy S7, cu 32 de GB de memorie, care are o reducere la eMAG de 17 la sută.

Pentru aceste modele, cât și multe alte telefoane Samsung la preț redus, intrați aici.

 

×
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close