Antena 3 CNN Economic (P) Cum s-o dai pe spate cu un buchet de flori. 5 secrete pe care trebuie să le afli

(P) Cum s-o dai pe spate cu un buchet de flori. 5 secrete pe care trebuie să le afli

(P) Cum s-o dai pe spate cu un buchet de flori. 5 secrete pe care trebuie să le afli
Sursa foto: Sursă foto: maisondor.ro
08 Feb 2018   •   12:59

Femeile iubesc florile și se lasă ușor cucerite de parfumul și de coloritul lor. Acesta este cadoul ideal pe care ele își doresc să-l primească cu orice ocazie, iar Valentine’s Day și Dragobetele nu fac excepție. Desigur, dacă îți dorești să o faci să se îndrăgostească de tine, trebuie să alegi cele mai frumoase buchete de flori. Cum le alegi și cum i le oferi, astfel încât să o dai pe spate?

Îți dezvăluim cinci secrete!

1. Verifică oferta unei florării de lux.

 

 

 

Locul din care achiziționezi florile e foarte important. Dacă alegi flori ieftine din supermarket sau dintr-o florărie care nu oferă buchete de flori deosebite, există mari șanse să dai greș cu darul tău. Femeilor le place să se simtă speciale, așa că alege o florărie de lux care îți va pune la dispoziție buchete cu flori personalizate. Specialiștii florali de la Maison D’Or te pot ajuta să găsești aranjamentul perfect! 

 

2.  More is better!

Atunci când vrei să oferi flori va trebui să te întrebi dacă alegi doar o floare sau dacă optezi pentru un întreg buchet. Sfatul nostru este să mergi pe a doua variantă, pentru că o femeie poate fi impresionată de numărul florilor pe care le primește. Alege un buchet de flori de dimensiuni mari, sau optează pentru flori în cutii sau în coșuri.

Sursă foto: maisondor.ro

3. Prezentarea este cheia 

Oricât de frumoase ar fi florile pe care le-ai ales, nu o vei da pe spate pe femeia pe care vrei să o cucerești dacă i le vei oferi într-un ambalaj inestetic sau banal. Trebuie să știi că este exclus să îi dai în dar flori în ambalaje de plastic, iar această regulă este menționată în toate manualele de bune maniere.

Și totuși, ce să alegi?! Surprinde-o oferindu-i un cadou elegant și optează pentru flori în cutii acrilice.

4. Întotdeauna natural

Cea mai mare greșeală pe care o poți face când oferi flori este să alegi unele artificiale. Cu atât mai mult ele sunt de evitat dacă vrei s-o cucerești într-adevăr. Îndreaptă-ți întotdeauna atenția către florile naturale, iar dacă îți faci griji cu privire la durata lor de viață, alege trandafirii criogenați, care rezistă chiar și 25 de ani.

5. Mesaj personalizat 

Chiar dacă alegi un buchet de flori, un coș cu flori sau flori în cutii, personalizează darul oferindu-l alături de o felicitare personalizată. Câteva cuvinte dedicate femeii pe care îți dorești să o cucerești îi vor aduce acesteia zâmbetul pe buze!

Maison D’Or este o florărie de lux care oferă clienților buchete de flori deosebite pe care le pune la dispoziție atât prin livrare în toată țara cât și la showroom-ul din centrul capitalei.

×
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close