Antena 3 CNN Economic (P) S-a lansat magazinul online www.bunatatidinmaramures.ro

(P) S-a lansat magazinul online www.bunatatidinmaramures.ro

(P) S-a lansat magazinul online www.bunatatidinmaramures.ro
17 Dec 2014   •   11:01

Asociația de Promovare a Maramureșului a inaugurat în luna decembrie magazinul online www.bunatatidinmaramures.ro. Aici, puteți găsi 20 de variante de coșuri cadou cu produse exclusiv din zona Maramureșului, variante gândite să satisfacă până și cele mai rafinate gusturi.

Coșurile au fost împletite de meșteri populari pricepuți și modelele au fost alese special pentru coceptul magazinului online. Aceiași meșteri ne-au furnizat obiectele de artizanat, căci in fiecare coș cadou veți regăsi fie un fluier lucrat manual, fie un nai, sau o traistă maramureșeană, clop sau un frumos suport de șervețele împletit manual.

Cînd ajungem la bunătăți, descrierea devine și mai interesantă. Zacusca de ghebe este cea care dă startul, urmată de cea de fasole sau vinete. Ca dulcețuri, coșurile cadou vin cu o paletă largă compusă din dulceață de zmeură, capșuni, afine, caise, mure, vișine, gutui- și pentru gusturile fine dulceață de ardei iute, gogonele sau ceapă.

Mierea ocupă și ea un loc de seamă, ea regăsindu-se cu propolis, lăptișor de matcă, de pădure, tei, coriandru, polifloră, salcâm sau cu nucă. Pentru cei pretențioși, sau pentru cei care vor să ofere un cadou special, am inclus și miere în ulcior lucrat manual, pictat, în formă de moș sau babă.

Paleta de produse este completată de gama de siropuri, cum ar fi cel de vișine, zmeură, afine, muguri de brad sau floare de soc. În coșurile cadou prezente pe www.bunatatidinmaramures.ro veți mai găsi vin de casă, alb sau roze, horincă de prune, pălincă de mere, rachiu de mere și țuică de prune, toate în sticle împletite, așa cum îî stă bine unui produs din Maramureș.

Vă invităm deci să ne vizitați pe www.bunatatidinmaramures.ro și să alegeți un cadou original și gustos pentru cei apropiați.

×
Parteneri
Elevii care pot avea vacanţa de Paşte prelungită
x close