Antena 3 CNN Economic Reduceri eMAG – 4 produse la ofertă pentru vacanța de iarnă

Reduceri eMAG – 4 produse la ofertă pentru vacanța de iarnă

Reduceri eMAG – 4 produse la ofertă pentru vacanța de iarnă
25 Noi 2016   •   13:00
Reduceri eMAG. Deoarece luna cadourilor este și luna vacanțelor de iarnă, magazinul online emag.ro a lansat o companie de reduceri la numeroase produse care ne sunt de mare ajutor în vacanță.
 
Gențile de voiaj, tabletele, playerele sau aparatele de fotografiat sunt doar câteva dintre produsele incluse în campania de reduceri eMAG.
 
Am ales câteva dintre produsele care au oferte tentante pe emag.ro.
 
Toate produsele sunt AICI.
 

Reduceri eMAG tablete

 
1. O tabletă este extrem de utilă în vacanță. Cu ajutorul ei putem să accesăm internetul de oriunde, putem verifica programele și orarul cafenelelor, al restaurantelor sau al filmelor pe care dorim să le urmărim la cinematograf.
 
O tabletă ne este de ajutor și dacă vizităm un oraș din străinătate: din doar câteva clickuri putem deschide o hartă care ne va scoate din impas dacă ne-am rătăcit. În plus, cu ajutorul unei tablete putem face fotografii de calitate cu obiectivele turistice vizitate.
 
În această perioadă de dinaintea vacanței de iarnă, eMAG are reduceri la tablete ce ajung până la 37%.
 
De exemplu, o tabletă Lenovo Tab Yoga 3 YT3-850F, 8'', Quad-Core 1.3 GHz, 2GB RAM, 16GB, IPS, Slate Black, are o reducere de 37%.
 
Designul inovator al modelului Tab 3 8 plasează cilindrul bateriei și suportul pe lateralul dispozitivului, ceea ce deplasează centrul de greutate și permite mai multe moduri de utilizare: în mână, înclinat, agățat și stând. Prin urmare, există 4 moduri diferite de a vă bucura de conținut media sau de jocuri.
 
Yoga Tab 3 8 are un ecran HD uimitor (1280 x 800) și boxe duale, orientate spre față, cu sunet inovator Dolby Atmos® 3D.
 
Camera modelului Yoga Tab 3 8 se rotește la 180 grade, oferind o calitate mai bună a imaginii din orice unghi, chat-uri Skype mai bune, selfie-uri mai reușite. Pe scurt, o abordare mai creativă a fotografiilor făcute cu tableta.
 
Oferta este disponibilă la acest link.
 
AICI găsiți întreaga listă de reduceri eMAG la tablete.
 

Reduceri eMAG aparate de fotografiat

 
2. Într-adevăr, o vacanță nu ar fi completă fără fotografii. Pentru a realiza imagini bune este nevoie de un aparat de fotografiat performant. Deși aparatele foto compacte pot oferi și ele o calitate destul de bună a pozelor, un DSLR are mult mai multe funcții și vă permite să faceți fotografii frumoase și pe ploaie, pe înserat sau când lumina este prea puternică.
 
eMAG are reduceri tentante la aparate de fotografiat: discounturile ajung până la 32%.
 
Un aparat foto DSLR Canon EOS 1200D, 18MP, are o reducere de 31%. Cu ajutorul acestuia puteți să capturați detalii și ambianță chiar și în condiții de întuneric; iar datorită filtrelor creative vă puteți pune în lumină latura artistică. Aparatul vine și cu un ghid simplu care vă va învăța pas cu pas cum să îl folosiți la potențialul său maxim.
 
Oferta este disponibilă AICI.
 
AICI găsiți întreaga listă de reduceri eMAG la aparate de fotografiat.
 

Reduceri eMAG genți de voiaj

 
3. Tot în această perioadă, eMAG are reduceri interesante la articole de voiaj, geamantane și rucsacuri de 5 stele. Reducerile eMAG sunt de până la 60%.
 
Trolerele, gențile, rucsacurile de la diferite branduri sunt acum la ofertă pe emag.ro.
 
Un troler Mirano Valencia de 55 de cm, negru, are o reducere de 59% și costă 141 de lei. Trolerul Valencia este extrem de ușor, încăpător și vă oferă călătorii sigure și relaxate.
 
Iată câteva dintre avantajele sale:
- greutate extrem de redusă
- sistem trolley din aluminiu
- dimensiunile mari dispun de două buzunare frontale
- 4 roți spinner din silicon
- material impermeabil
 
Oferta este accesibilă la acest link.
 
AICI găsiți întreaga listă de reduceri eMAG la genți de voiaj.

Reduceri eMAG playere

 
4. Și, deoarece atunci când plecați în vacanță trebuie să aveți grijă să vă luați cu voi muzica preferată, eMAG are reduceri și la MP3 playere, MP4 playere, iPod-uri, boxe portabile și căști audio.
 
Reducerile ajung până la 66%.
 
De pildă, un iPod Apple Shuffle 2gb este la ofertă și costă 259,99 lei.
 
Carcasa este creată dintr-o singură bucată de aluminiu șlefuit pentru o strălucire elegantă. Așa că noul iPod Shuffle e solid, suplu și durabil. Iar paleta de culori îl transformă într-un accesoriu la modă. Puteți alege dintre culorile argintiu, albastru, verde, portocaliu sau roz sclipitor.
 
Cu iPod Apple Shuffle puteți lua sute de melodii la pachet. Pe lângă cele până la 15 ore de viață ale bateriei, iPod Shuffle vă mai oferă 2 GB de memorie, ca să puteți stoca sute de melodii.
 
Asta înseamnă că aveți suficient spațiu pentru melodiile care vă sunt esențiale pe drum, precum și pentru playlisturi multiple, Genius Mixes și podcasturi.
 
Oferta este accesibilă la acest link.
 
AICI găsiți întreaga listă de reduceri eMAG la playere.

×
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close