Antena 3 CNN Economic Reduceri eMAG ca de Black Friday la telefoane

Reduceri eMAG ca de Black Friday la telefoane

Reduceri eMAG ca de Black Friday la telefoane
30 Oct 2017   •   12:44

În aceste zile, pe emag.ro găsiți reduceri la telefoane ca de Black Friday. Cu toate că nu este încă vremea celebrei campanii de reduceri, există numeroase afaceri pe care le puteți face astăzi.

Pentru a profita de cele mai mari reduceri eMAG la telefoane de astăzi intrați aici.

Aveți de ales dintre modele cu reduceri de peste 50 la sută din prețul original, dar și din telefoane inteligente, care pot fi achiziționate cu discount-uri mai mici.

Top 3 reduceri eMAG ca de Black Friday telefoane

1. Telefon mobil Bluboo Dual

Chiar dacă poate nu ați auzit de telefoanele Bluboo, acest model, cu o memorie de 16 GB și sistem Android 6.0, este o afacere ce nu trebuie ratată, mai ales că vine la pachet cu o reducere de 52 la sută din prețul original.

Camera principala Sony de 13MP cu diafragma este unul din marile avantaje ale acestui telefon.

Îl puteți cumpăra, la un preț foarte avantajos, de aici.

2. Telefon mobil Oukitel U20 Plus

Un alt telefon la fel de puțin cunoscut, însă foarte competent. Are un discount de 44 la sută, un procesor Quad-Core de 1,5 GHz și cântărește doar 195 de grame.

Este un model dual-sim, cu 16 GB de memorie internă. Are un design curat și dispune de senzori de lumină, proximitate și amprentă.

Profitați de această super-ofertă aici.

3. Telefon mobil HTC U Ultra

Dacă sunteți în căutarea unui telefon cu adevărat performant, dar vreți să economisiți și o sumă importantă de bani, alegeți modelul HTC U Ultra. Cu un discount de 41 la sută, primiți 64 de GB de memorie și un telefon la cele mai înalte standarde.

HTC U Ultra aduce o noua suprafata fluida, cu contururi frumoase. HTC U Ultra este disponibil si in editia safir, ultra-rezistent si de lux, cu 128 GB spatiu de stocare.

Îl puteți cumpăra, în cadrul reducerilor eMAG ca de Black Friday la telefoane, de aici.

 

×
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close