Antena 3 CNN Economic Reduceri eMAG la încărcătoare de telefoane. Cele mai interesante modele

Reduceri eMAG la încărcătoare de telefoane. Cele mai interesante modele

Reduceri eMAG la încărcătoare de telefoane. Cele mai interesante modele
06 Mar 2017   •   11:01

Magazinul online eMAG oferă reduceri la încărcătoare de telefoane pentru multe dintre modelele de pe piață. Iată câteva dintre ele:

Încărcătoarele de telefoane sunt un accesoriu util în vremurile noastre. Dacă aveți nevoie de un astfel de un încărcător, în acest articol găsiți cele mai bune oferte ale zilei.

Pentru toată lista cu reduceri eMAG, intrați aici.

Printre cele mai populare modele sunt încărcătoarele auto. Modelul pentru telefoane Samsung, cu microUSB. Are o reducere de 43 la sută din prețul original.

Îl puteți cumpăra de aici.

Reduceri eMAG: Încărcătoare wireless

Pentru cei care preferă o soluție mai elgantă de încărcare a telefonului, există modelul Samsung, pentru Galaxy S7 și S7 Edge.

Este un dispozitiv fast charge, care poate fi cumpărat de la eMAG cu o reducere de 44 la sută din preț.

Puteți profita de această ofertă aici.

La eMAG găsiți și numeroase încărcătoare universale, care se încadrează în standardul USB, la tensiunea de 5 volți, fiind compatibil cu standardele de încarcare rapidă, la voltaje mai mari. 

De asemenea, există modele care pot incarca unul sau mai mult dispozitive simultan, cu mufa USB la un capat si mufa USB sau Apple (30 pini sau conector Lightning) la celalalt capat.

Oferta eMAG cuprinde o mulțime de astfel de modele, cu reduceri de preț considerabile. Pentru soluții de încărcare a telefoanelor economice, intrați aici.

 

×
Subiecte în articol: reduceri emag
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close