Antena 3 CNN Economic Reduceri eMAG la mașini de spălat cu încărcare verticală

Reduceri eMAG la mașini de spălat cu încărcare verticală

Reduceri eMAG la mașini de spălat cu încărcare verticală
10 Aug 2017   •   11:34

Economice atât ca preț, cât și ca spațiu, mașinile de spălat cu încărcare verticală pot fi soluția optimă pentru gospodăriile mici.

La eMAG există o serie de reduceri excelente în aceste zile la mașini de spălat cu încărcare verticală. Pentru a profita de cele mai bune oferte, intrați aici.

Reduceri eMAG la mașini de spălat cu încărcare verticală. Top 3

1. Indesit

Dacă sunteți în căutarea unei afaceri foarte avantajoase, mașina de spălat Indesit ITW E 71252 W, cu capacitate de încărcare de 7 kilograme este o alegere excelentă.

Modelul, care face parte din clasa energetică A++, are un discount de 29 la sută, dispune de un program rapid, de doar 15 minute, dar și de alte metode de spălare pentru orice tip de îmbrăcăminte. 

Această mașină de spălat cu încărcare verticală are un consum redus de apă și dimensiuni care o fac ideală pentru spațiile înguste.

Pentru a beneficia de reducerea eMAG, intrați aici.

2. Whirlpool

Masina de spalat rufe cu incarcare verticala Whirlpool AWE 55208 este un model de dimensiuni mici, cu o capacitate de doar 5,5 kilograme și 800 RPM.

Are o lățime de doar 40 de centimetri și poate fi folosită atât pentru materiale sintetice, cât și pentru lână sau bumbac. Consumul anual de apă este foarte redus, la fel ca nivelul zgomotului pe care îl produce. 

O puteți cumpăra de pe emag.ro, cu un discount de 26 la sută din prețul original, printr-un click aici.

3. Electrolux

Mașina Electrolux EWT1262IDW are o capacitate de 6 kilograme și o reducere de preț de 26 la sută. Face parte din clasa energetică A++ și dispune de multe funcții foarte eficiente.

Aceasta masina cu functie AutoSense va ofera flexibilitatea de care aveti nevoie. Dispune de un tambur foarte incapator pentru a spala dintr-o data cantitati mari de rufe, in timp ce pentru incarcaturile mici ajusteaza timpul, apa si energia utilizata.

O puteți cumpăra de aici.

 

×
Subiecte în articol: reduceri emag masini de spalat
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close