Antena 3 CNN Economic Reduceri eMAG la telefoane Huawei. Cele mai bune oferte

Reduceri eMAG la telefoane Huawei. Cele mai bune oferte

Reduceri eMAG la telefoane Huawei. Cele mai bune oferte
26 Dec 2017   •   13:03

Dacă sunteți în căutarea unui smartphone Huawei, eMAG are o ofertă care nu vă va dezamăgi. Iată cele mai importante reduceri emag la telefoane de azi.

Pentru a profita de toate discount-urile oferite de magazinul online emag.ro la telefoane mobile, intrați aici.

Reduceri eMAG telefoane Huawei

Chinezii de la Huawei realizează telefoane inteligente foarte competente și cu un design curat și elegant. La eMAG găsiți multe dintre aceste modele la preț redus.

Primul exemplu pe care vi-l oferim este Huawei P9 Lite, Dual Sim, cu 16 GB de memorie și tehnologie 4G. Discount-ul propus de eMAG pentru acest smartphone este de 25 la sută.

Dacă doriți un model și mai accesibil din punct de vedere financiar, atunci optați pentru Huawei Y3ll, Dual Sim, cu 8 Gb de memorie, cât și o reducere de 12 procente din prețul original.

Unul dintre cele mai de succes modele ale companiei este P9, cu 32 de GB, 4G și o culoare interesantă: titanium grey. Îl puteți cumpăra de la eMAG cu o reducere de 17 la sută.

Pentru a profita de gama de reduceri eMAG la telefoane Huawei, intrați aici.

Reduceri eMAG telefoane Samsung

În categoria de promoții săptămânale de la eMAG găsiți câteva dintre cele mai performante telefoane inteligente de pe piață.

Producătorul sud-coreean Samsung este reprezentat prin numeroase smartphone-uri de top, toate cu reduceri considerabile de preț.

Telefonul mobil Samsung Galaxy J7, produs în 2016, cu 16GB de memorie și tehnologie 4G poate fi achiziționat cu o reducere de 25 la sută. 

Există oferte foarte avantajoase și pentru modelele J5, sau A5, toate fabricate în 2016 sau 2017. Dacă doriți un telefon de înaltă performanță, vă recomandăm modelul Galaxy S7, cu 32 de GB de memorie, care are o reducere la eMAG de 17 la sută.

Pentru aceste modele, cât și multe alte telefoane Samsung la preț redus, intrați aici.

Reduceri eMAG telefoane Allview

În cazul în care doriți un telefon de cursă lungă, optați pentru un model Allview. Sunt modele cu prețuri rezonabile, care beneficiază de reduceri importante pe eMAG.

Telefonul Dual Sim Allview P9 Energi Lite are o memorie de 32 de GB, cât și un discount de 38 la sută din prețul original. Îl puteți cumpăra de la eMAG cu doar 799 de lei.

Există și alte modele cu prețuri foarte mici, cum ar fi Allview P6, care poate fi achiziționat de pe emag.ro cu doar 299 de lei.

Un alt tip de telefon foarte bun și cu o reducere pe măsură, de 37 la sută, este X2 Soul Xtreme, cu 64 GB de memorie. 

Pentru a cumpăra acest smartphone, plus multe altele produse de Allview cu discount-uri importante, intrați aici.

×
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu ar urma să îşi retragă candidatura
x close