Antena 3 CNN Economic Reduceri eMAG la televizoare. Mega-oferte ale campaniei Crazy Days

Reduceri eMAG la televizoare. Mega-oferte ale campaniei Crazy Days

Reduceri eMAG la televizoare. Mega-oferte ale campaniei Crazy Days
26 Apr 2017   •   09:32

Magazinul online eMAG vă oferă o serie de reduceri foarte avantajoase la televizoare în cadrul campaniei Crazy Days.

Finalul lunii aprilie vine cu discount-uri de peste 20 la sută din prețul original la numeroase televizoare HD și Full HD. 

Pentru a profita de reducerile Crazy Days la televizoare, intrați aici.

Dacă doriți un televizor Full HD de dimensiuni mai mici, cu diagonala de 80 de centimetri, alegeți modelul LED Samsung, care are o reducere de 28 la sută. Puteți cumpăra acest televizor fiabil cu doar 899 de lei de la eMAG.

Îl găsiți aici.

Pentru cei care doresc o diagonala mai mare, modelul LG, de 108 centimetri, și performanță Full HD poate fi alegerea perfectă.

Vine la pachet cu un discount de 25 la sută din preț și oferă cea mai noua si avansata tehnologie LG, Triple XD Engine. Acest televizor dispune de un inalt grad de excelenta in privinta culorii, contrastului si claritatii, pentru cea mai buna calitate a imaginii si performanta.

Reduceri eMAG la televizoare. Samsung

Dacă vreți un televizor cu adevărat performant, alegeți un model 4K Ulta HD. 

Sunt numeroase produse disponibile, toate cu reduceri foarte mari de preț. De la modelul Star-Light, cu diagonala de 124 de centimetri, la televizorul LED Smart Samsung, care are o diagonală mai mică, de doar 101 cm. Prețul celor două modele este același: 1.699 de lei, iar reducerile sunt de peste 30 la sută.

Dacă alegeți modelul Samsung, beneficiați și de sistemul Ultra Clean View, care analizezaza continutul utilizand un algositm avansat de filtrare si reducere a zgomotului e fundal. 

Puteți cumpăra aceste două televizoare 4K Ultra HD, cât și multe altele, la prețuri foarte bune, de aici.

Televizoarele LED curbate oferă una dintre cele mai interesante experiențe vizuale ale momentului. Modelele Samsung au discount-uri de peste 40 la sută din preț în aceste zile.

Pentru a profita de reducerile eMAG, din cadrul campaniei Fashion Days, la televizorul LED Curbat Samsung, cu diagonala de 138 de centimetri, intrați aici.

 

×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close