Antena 3 CNN Economic Reduceri eMAG la televizoare Ultra HD. Prețuri mici la televizoare mari

Reduceri eMAG la televizoare Ultra HD. Prețuri mici la televizoare mari

Reduceri eMAG la televizoare Ultra HD. Prețuri mici la televizoare mari
09 Aug 2017   •   14:47

Dacă doriți să vă bucurați de o experiență vizuală de excepție, alegeți un model din seria de reduceri eMAG la televizoare Ultra HD sau 4K.

Pentru a profita de toate ofertele disponibile pe emag.ro la televizoare Ultra HD și 4K, intrați aici.

Reduceri eMAG televizoare 4K Ultra HD

Samsung realizează unele dintre cele mai bune televiozare din lume. Compania sud-coreeană este printre cei mai importanți producători de electronice din lume. Televizoarele Ultra HD și 4K de la Samsung sunt disponibile la eMAG cu reduceri consistente de preț.

De exemplu, modelul cu diagonala de 163 de cetimetri vine la pachet cu o reducere de aproape o mie de euro, jumătate din prețul original al produsului. 

Pentru a beneficia de acest discount, intrați aici.

Dacă sunteți atrași de televizoarele curbate, Samsung vine cu o ofertă de nerefuzat. Modelul SUHD, cu diagonala de 138 de centimetri, are o reducere la eMAG de 3.999 lei, și un preț excelent de 4.999 lei. 

Este un model ultra-performant, care emite în 4K. Experienta HDR premium, oferita de televizoarele Samsung SUHD cu  Quantum Dot integrata, asigura redarea de imagini cu o luminozitate exceptionala si contrast intens, datorita  tehnologiilor inovatoare HDR 1000 si Ultra Black.

Puteți achiziționa acest televizor de aici.

Reduceri eMAG televizoare Ultra HD 4K

Dacă preferați alt producător de televizoare, vă recomandăm modelul LG, cu tehnologia 4K și Ultra HD, și diagonala de 139 de centimetri.

Acest model vine la pachet cu o reducere de 2,450 de lei, cât și cu multe opțiuni, cum ar fi: Multi-View, care permite utilizatorilor vizionarea simultana a doua scene diferite, Magic Remote, prin care controlul televizorului este la fel de usor precum utilizarea unui mouse.

Puteți profita de această oferte aici.

Pentru un alt model excelent din campania de reduceri eMAG la televizoare Ultra HD 4k, nu ratați aparatul LED Smart Android de la Philips, cu diagonala de 123 de centimetri.

Acest produs beneficiază de o reducere de 2.300 de lei.

Vă puteți convinge de toate avantajele acestui televizor inteligent aici.

 

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close