Antena 3 CNN Economic Reduceri laptopuri eMAG. Cele mai bune 3 oferte de Stock Busters

Reduceri laptopuri eMAG. Cele mai bune 3 oferte de Stock Busters

Reduceri laptopuri eMAG. Cele mai bune 3 oferte de Stock Busters
19 Mar 2019   •   13:24

Dacă doriți să profitați de ofertele Stock Busters, campania de reduceri la laptopuri de la eMAG, trebuie să vă grăbiți.

Campania de reduceri eMAG Stock Busters se încheie astăzi, însă magazinul online v-a pregătit numeroase suprize, printre care și o gamă largă de laptopuri cu discount-uri substanțiale, de peste 20 la sută din preț.

Pentru a profita de aceste reduceri la laptopuri eMAG, intrați aici.

În râdurile de mai jos găsiți cele mai avantajoase trei oferte pe care le puteți accesa astăzi pe site-ul emag.ro.

Reduceri laptopuri eMAG. Lenovo

Dacă aveți un buget limitat, modelul Lenovo IdeaPad, cu procesor Intel Celeron de 2,48 GHz, monitor de 15,6 inci și 4 GB de memorie este disponibil la eMAG la doar 899 de lei.

Oferta, cu 25% mai mică decât prețul original al produsului, este valabilă în cadrul campaniei de reduceri laptopuri eMAG Stock Busters.

Lenovo Photo Master 2.0 combina o biblioteca moderna de fotografii cu instrumente de navigare si editare puternice si usor de utilizat. 

Pentru a vă convinge de calitățile acestui laptop intrați aici.

Reduceri laptopuri eMAG. Asus

O altă afacere excelentă pe care o puteți face azi pe emag.ro este cea la laptopul Asus cu procesor Intel Pentium de până la 2,5 GHz.

Laptop-urile ASUS din seria A sunt echipate cu o carcasa solida si usoara, care cantareste doar 2 kilograme. Mai mult, A541 ofera optiuni de conectivitate suplimentare, cum ar fi port-urile HDMI si VGA pentru conectarea unor afisaje externe, cititor de card-uri, un port Ethernet RJ-45 si o unitate optica DVD Super Multi.

Îl puteți cumpăra, cu o reducere de 26%, de aici.

Reduceri laptopuri eMAG. Dell

Celor care își doresc un laptop performant, dar cu un preț rezonabil, le recomandăm modelul Dell Inspiron 5567, cu 8 GB de memorie, care este disponibil de Stock Busters cu o reducere de 20 la sută și un preț de doar 2.399 de lei.

Are doar 2,3 centimetri grosime, iar ecranul este tactil. nitatea DVD va permite sa inscriptionati CD-uri si DVD-uri, care va ofera spatiu suplimentar de stocare si pentru a face backup; aveti posibilitatea de a face upgrade la o unitate de inscriptionare Blu-Ray.

Puteți profita de această ofertă aici.

 

×
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close