Antena 3 CNN Economic Ziua eMAG 5 decembrie. Mos Nicolae vine cu tolba plina de reduceri imbietoare

Ziua eMAG 5 decembrie. Mos Nicolae vine cu tolba plina de reduceri imbietoare

Ziua eMAG 5 decembrie. Mos Nicolae vine cu tolba plina de reduceri imbietoare
04 Dec 2017   •   19:20
Ziua eMAG 5 decembrie. Marti, 5 decembrie, magazinul online emag.ro sarbatoreste 16 ani de existenta printr-o mare campanie de reduceri la mii de produse.
 
Ziua eMAG 5 decembrie – eMAG listeaza toate ofertele AICI.
 
Au mai ramas doar cateva ore pana cand eMAG va da startul marilor reduceri de ziua eMAG.
 
In acest an, eMAG.ro a anuntat ca de ziua eMAG face cinste cu reduceri ce totalizeaza 10 milioane de lei. Asadar, de ziua eMAG 5 decembrie emag.ro a anuntat reduceri la o multime de produse, de la electrocasnice mari si mici la decoratiuni de Craciun.
 
Deoarece pe 6 decembrie vine si Mos Nicolae, in oferta de reduceri eMAG de ziua eMAG sunt o multime de jucarii pentru copii.
 

Ziua eMAG 5 decembrie – reduceri televizoare 4K Ultra HD

 
De ziua eMAG 5 decembrie magazinul emag.ro anunta reduceri la televizoare de toate tipurile, inclusiv la televizoare 4K Ultra HD, care beneficiaza de cea mai buna rezolutie existenta pe piata. Preturile acestor televizoare au scazut foarte mult si costa acum chiar si sub 2.000 de lei.
 
Unul dintre cele mai populare televizoare 4K Ultra HD este televizorul LED Smart LG, cu diagonala de 108 cm, 43UJ620V. Panoul IPS 4K al televizorului LG UHD iti ofera culori bogate si contrast puternic, care raman uniforme chiar si la unghiuri mai largi de vizualizare.
 
Active HDR analizeaza si optimizeaza continuturile HDR10 si HLG, pentru o experienta HDR uluitoare, care iti va taia respiratia. Datorita procesarii exclusive pentru HDR10 si HLG a televizorului LG, telespectatorii beneficiaza de o gama mai vasta de continuturi HDR. 
 
Ziua eMAG 5 decembrie – eMAG listeaza toate ofertele AICI.

Ziua eMAG 5 decembrie - reduceri telefoane mobile

De ziua eMAG, magazinul emag.ro are reduceri si la telefoane mobile de la diferite branduri, inclusiv de la indragitele branduri Samsung si Apple.

Unul dintre telefoanele mobile care are o reducere substantiala de pret este telefonul mobil Samsung Galaxy S8, 64GB, 4G, Arctic Silver. esignul inovator al telefoanelor Galaxy S8 si S8+ incepe din interior. Producatorul a regandit fiecare componenta a telefonului pentru a depasi limitele ecranului unui smartphone. Astfel, vezi doar continut, fara rama. Este cel mai mare si mai captivant ecran pentru un dispozitiv mobil cu aceste dimensiuni. In plus, este usor de tinut un mana.

Display-ul Infinity are un ecran perfect de la un capat la altul, care continua dincolo de marginile telefonului, formand o suprafata fina, fara asperitati sau muchii. Este sticla pura, neintrerupta. Acopera intreaga parte frontala a telefonului, imbinandu-se perfect cu carcasa din aluminiu. Rezultatul este un smartphone perfect simetric. Camera din spate de 12 MP si cea frontala de 8 MP sunt atat de rapide si precise, incat nu vei pierde niciun moment, fie zi, fi noapte.

Ziua eMAG 5 decembrie – eMAG listeaza toate ofertele AICI.

Ziua eMAG 5 decembrie – reduceri electrocasnice

 
Din oferta de ziua eMAG 5 decembrie nu puteau lipsi electrocasnicele mici si mari.
 
Deoarece nu mai e mult pana cand bucatariile noastre se vor umple de miroul delicioaselor mancaruri traditionale de Craciun, emag.ro are o multime de argaze, plite si cuptoare incorporabile la reducere.
 
Unul dintre cele mai populare si mai ieftine aragaze este aragazul Arctic UAM4S, pe gaz, cu 4 arzatoare, dispozitiv de siguranta, de 50 cm. Aragazul UAM4S este un aragaz clasic, de dimensiuni reduse, cu capac de metal si tava de cuptor, care garanteaza preparate gatite in siguranta prin functia Safety Plus. Este perfect pentru bucatariile mai putin spatioase, iar Safety Plus opreste alimentarea cu gaz in cazul stingerii accidentale a flacarii. 
 
Ziua eMAG 5 decembrie – eMAG listeaza toate ofertele AICI.

 

Ziua eMAG 5 decembrie – reduceri decoratiuni de Craciun

 
Cei care au pornit deja la vanatoare de decoratiuni de Craciun pot gasi pe emag.ro o multime de ornamente, dar si de jucarii pentru copii: figurine, globuri, accesorii pentru petrecere, brazi de Craciun, costume si accesorii de Craciun, ghirlande si beteala, panouri decorative.
 
Oferta de brazi de Craciun este foarte variata, iar reducerile ajung pana la 66%.
 
Ziua eMAG 5 decembrie – eMAG listeaza toate ofertele AICI.

×
Subiecte în articol: reduceri emag emag reduceri emag ziua emag
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close