Antena 3 CNN Festivalul Enescu Tenorul Peter Hoare urcă pe scena Festivalului Enescu 2017 în rolul titular din “Damnațiunea lui Faust”, de Berlioz, prezentată în premieră cu proiecții multimedia live

Tenorul Peter Hoare urcă pe scena Festivalului Enescu 2017 în rolul titular din “Damnațiunea lui Faust”, de Berlioz, prezentată în premieră cu proiecții multimedia live

Tenorul Peter Hoare urcă pe scena Festivalului Enescu 2017 în rolul titular din “Damnațiunea lui Faust”, de Berlioz, prezentată în premieră cu proiecții multimedia live
18 Sep 2017   •   13:45

Tenorul Peter Hoare urcă pe scena Festivalului Enescu 2017 pe 20 septembrie, de la ora 20, la Sala Palatului, în rolul titular din “Damnațiunea lui Faust”, de Berlioz, sub bagheta dirijorului John Nelson, într-una dintre premierele acestei ediții a Festivalului: prezentarea celebrei opere, în versiune concertantă, cu proiecții multimedia live.

Tenorul Peter Hoare urcă pe scena Festivalului Enescu 2017 pe 20 septembrie, de la ora 20, la Sala Palatului, în rolul titular din “Damnațiunea lui Faust”, de Berlioz. Sub bagheta dirijorului John Nelson se va afla Orchestra și Corul Filarmonicii George Enescu, iar celebra operă este prezentată în versiune concertantă în premieră cu proiecții multimedia live, sub direcția multimedia a regizorului de origine română Petrikă Ionescu.

Considerat unul dintre cei mai versatili tenori ai momentului, Peter Hoare a urcat pe unele dintre cele mai importante scene ale lumii, alături de mari orchestre ca London Symphony Orchestra și Berliner Philharmoniker, iar în sezonul 2016/2017 a concertat sub bagheta lui Sir Simon Rattle.

Peter Hoare îl înlocuiește în rolul lui Faust, din “Damnațiunea lui Faust”, de Berlioz, pe tenorul Francesco Demuro, care și-a reprogramat apariția în cadrul Festivalului Enescu pentru o ediție viitoare, din motive de sănătate.

Biletele achiziționate de public pentru concertul din data de 20 septembrie, ora 20, la Sala Palatului, rămân valabile. Prin prezentarea acestora la intrarea în sala de concert, se face accesul pentru concert.

×
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close