Antena 3 CNN EURO2016 Mircea Lucescu, declarație surprinzătoare după eliminarea de la EURO: Merită felicitări. Nu s-au făcut de râs

Mircea Lucescu, declarație surprinzătoare după eliminarea de la EURO: Merită felicitări. Nu s-au făcut de râs

Mircea Lucescu, declarație surprinzătoare după eliminarea de la EURO: Merită felicitări. Nu s-au făcut de râs
Sursa foto: Foto: Agerpres
23 Iun 2016   •   10:34

In timp ce fanii Romaniei au criticat prestatia nationalei la Euro, Mircea Lucescu spune ca acest turneu din Franta a fost un pas in fata pentru prima reprezentativa. Lucescu felicita nationala lui Iordanescu, in mod surprinzator: 

"Cred ca echipa Romaniei merita mai mult. Au avut meciul in mana cu Elvetia, din pacate au primit gol. Dar este un campionat extrem de echilibrat. Si eu zic ca baietii merita felicitari ca s-au calificat la acest turneu final. Cred ca baietii nu ne-au facut de ras pentru ca noi suntem dispusi sa judecam prin prisma adversarului."

"Eu cred ca Albania nu mai este echipa care a fost. Albanezii au jucatori peste tot in Europa si in echipa Elvetiei. Au iesit rapid din tara, s-au adaptat pentru ca au un fotbal mult mai agresiv. Pentru noi trebuie sa fie un pas pe care l-am facut, un pas mare. Dupa atatia ani de necalificare am reusit aceasta calificare si am facut, mai ales in primele doua jocuri, am facut o figura frumoasa."

"Trebuie sa mentinem acelasi spirit. Sigur ca intre timp, sunt atatia jucatori tineri care joaca in Europa. Sa speram ca ei o sa reuseasca sa joace titulari in primele echipe si trebuie sa plecam de la acest nivel. Sa consideram ca aceasta calificare a fost importanta pentru cei care vin din urma. Si ca echipa nationala va deveni o echipa extrem de puternica", a spus Mircea Lucescu, potrivit sport.ro.

×
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close