Antena 3 CNN Evaluare Națională 2016 EVALUARE NAŢIONALĂ 2016: Cele mai amuzante perle de la proba de Limba şi Literatura Română

EVALUARE NAŢIONALĂ 2016: Cele mai amuzante perle de la proba de Limba şi Literatura Română

EVALUARE NAŢIONALĂ 2016: Cele mai amuzante perle de la proba de Limba şi Literatura Română
Sursa foto: Foto: Agerpres
de S.T.    |    30 Iun 2016   •   09:54

PERLE LA EVALUAREA NAŢIONALĂ 2016. Perlele candidaţilor la Evaluarea Naţională au stârnit şi în acest an amuzamentul corectorilor, un elev scriind, despre cratimă, că „desparte două cuvinte care nu încap întregi în versuri”.

EVALUARE NAŢIONALĂ 2016. Poezia „Salcâmii”, dar şi compunerea despre un obiectiv turistic le-a pus elevilor imaginaţia la încercare.

„Autorul versurilor se crede frate cu salcâmii, pentru că doar aşa îşi aminteşte el de copilăria lui, în care erau albine şi copaci”, a scris, sigur pe el, unul dintre candidaţi.

PERLE LA EVALUAREA NAŢIONALĂ 2016 . În opinia altuia, „semnificaţia versurilor arată că pe lângă salcâmi stăteau albinele, înseamnă că pe lângă salcâmi cineva a pus nişte stupi. Eu am stupi acasă şi tot lângă salcâmi îi punem”.

„Poetul nu poate să se descotorosească de imaginea copilăriei care îl bântuie doar în legătură cu salcâmii, dovadă că în timp ce copilăria lui Ion Creangă e bântuită de , alţii, din zone mai sărace, n-au avut parte decât de flori de salcâm pline de viespi”, a scris un altul.

PERLE LA EVALUAREA NAŢIONALĂ 2016. Elevii au încercat să fie cât mai sinceri şi originali, atunci când a fost vorba despre compunerea privind obiectivul turistic.

„Mai demult eu am plecat de acasă, ca să mă plimb cu trenul. Mama nu a ştiut şi a fost anunţată Poliţia, care m-a găsit la Mausoleul din Focşani, pe care eu atunci l-am vizitat”, a scris unul dintre candidaţi.

Sursă: Mediafax
×
Parteneri
O nouă schemă de înșelătorie imobiliară în România
x close