Antena 3 CNN Externe Dezvăluiri despre fiica cea mică a lui Vladimir Putin. Trăieşte sub o identitate ascunsă şi are o avere fabuloasă

Dezvăluiri despre fiica cea mică a lui Vladimir Putin. Trăieşte sub o identitate ascunsă şi are o avere fabuloasă

Dezvăluiri despre fiica cea mică a lui Vladimir Putin. Trăieşte sub o identitate ascunsă şi are o avere fabuloasă
Sursa foto: Foto: YouTube
12 Noi 2015   •   15:12

Misterul legat de fiica cea mică a preşedintelui rus Vladimir Putin este pe cale de a fi desluşit. Potrivit unei investigaţii Reuters, ea trăieşte sub o identitate ascunsă, deţine o funcţie importantă la Universitatea de Stat din Moscova, desfăşoară o intensă activitate sportivă, întreţine legături de afaceri cu apropiaţi de-ai tatălui său, este căsătorită cu un cunoscut om de afaceri şi are o avere fabuloasă, scrie adevărul.ro. 

Informaţiile despre trecutul Ekaterinei sunt puţine şi ţinute departe de opinia publică. Abia în 2011, după 13 ani la putere, Vladimir Putin s-a limitat să spună doar că fiica sa cea mică a absolvit Facultatea de Studii Orientale de la Universitatea de Stat din Sankt Petersburg. Ulterior, bloggerul Oleg Kaşin a scris despre ea că este angajată la Universitatea de Stat din Moscova, sub un nume de familie diferit de al tatălui. Ea şi-a luat numele de familie Tihonov, „probabil în cinstea bunicii sale, Ekaterina Tihonova“, susţinea bloggerul rus.

Citiţi mai mult pe adevărul.ro. 


×
Subiecte în articol: Vladimir Putin
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close