Antena 3 CNN Externe Surpriză de proporții pentru un militar care se întorcea acasă după o misiune grea. Toți pasagerii avionului au izbucnit în lacrimi

Surpriză de proporții pentru un militar care se întorcea acasă după o misiune grea. Toți pasagerii avionului au izbucnit în lacrimi

Surpriză de proporții pentru un militar care se întorcea acasă după o misiune grea. Toți pasagerii avionului au izbucnit în lacrimi
Sursa foto: Foto: Facebook
28 Noi 2015   •   11:17
O mamă i-a pregătit o supriză de proporții fiului ei militar care se întorcea acasă de la un antrenament ce durase nu mai puțin de șase luni.

În loc să-l aștepte în aeroport, așa cum fac majoritatea mamelor, Shelli Burghy Middleton (însoțitoare de zbor) l-a surprins pe fiul ei într-un mod care i-a făcut pe toți pasagerii din aeronavă să lăcrimeze, scrie fox10phoenix.com.

Tânărul military Cody Middleton (18 ani) tocmai se îmbarcase într-o cursă a American Airlines, când o însoțitoare de zbor l-a rugat să vină în partea din față a avionului, lângă cabina pilotului.

Apoi, însoțitoarea de zbor i-a spus tânărului că știe că se întoarce acasă după un antrenament greu care durase șase luni și l-a întrebat de cine i-a fost dor cel mai mult.

„De mama mea”, a spus tânărul. Moment în care a văzut-o pe mama sa, care se afla și ea în avion, și a îmbrățișat-o. Toți pasagerii din aeronavă au început să aplaude.




 

×
Subiecte în articol: militar aeronava mama
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close