Antena 3 CNN Externe A aflat că o fotografie cu fiica ei era folosită pentru a promova avorturile. Mesajul femeii este de-a dreptul emoționant. „Mulți dintre ei nu contează”

A aflat că o fotografie cu fiica ei era folosită pentru a promova avorturile. Mesajul femeii este de-a dreptul emoționant. „Mulți dintre ei nu contează”

A aflat că o fotografie cu fiica ei era folosită pentru a promova avorturile. Mesajul femeii este de-a dreptul emoționant. „Mulți dintre ei nu contează”
Sursa foto: Foto: NATALIEW1020/Twitter
18 Oct 2018   •   19:05

Natalie Weaver este mama a trei copii. Fiica ei cea mare, Sophia, în vârstă de nouă ani, s-a născut cu o malformație foarte gravă.

Sophia suferă de Sindromul Rett, o afecțiune foarte rară ce îi afectează creierul și fiecare aspect al vieții. Sophie a trecut deja, până la vârstă de nouă ani, prin zeci de operații, menite să ii facă viață mai ușoară.

În plus față de Sindromul Rett, Sophie are și malformații la nivelul fetei, ce sunt atât de grave încât întreagă familie primește constant valuri de ură.

Recent însă, Natalie a găsit pe Twitter o poză de-a fiicei sale, folosită că fiș de promovare a avorturilor. Mama a cerut urgent administratorilor rețelei de socializare că poza să fie ștearsă, deoarece fusese furată și promova ura la adresa copiilor diferiți.

„E normal să crezi că fiecare copil contează. Cu toate astea, mulți dintre ei nu contează, de unde și nevoia pentru amniocenteza. Ar trebui să fie un test obligatoriu și, dacă evidențiază anomalii, iar femeia nu vrea să facă avort, toate costurile medicale cu creșterea copilului să le suporte ea și tatăl copilului”, a scris femeia, după ce a văzut afișul, potrivit indy100.com.

×
Subiecte în articol: copil avort
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close