Antena 3 CNN Externe A ajuns la un pas de moarte din cauza unui gest banal, pe care și tu îl faci. Nu mai fă niciodată asta!

A ajuns la un pas de moarte din cauza unui gest banal, pe care și tu îl faci. Nu mai fă niciodată asta!

A ajuns la un pas de moarte din cauza unui gest banal, pe care și tu îl faci. Nu mai fă niciodată asta!
08 Feb 2018   •   20:12

Infecţia contractată de un bărbat în vârstă de 31 de ani din Kentucky a fost atât de agresivă încât a persoana a fost aproape să-şi piardă braţul sau chiar viaţa. Doctorii susţin că obiceiul acestuia de a-şi trosni degetele a fost cauza infecţiei, deschizând o rană la suprafaţa pielii - ceea ce a permis bacteriei să intre în organism.

Medicii l-au diagnosticat cu o formă agresivă de necroză din cauza unei infecţii cauzată la rândul ei de o bacterie care i-a intrat sub piele, scrie Live Science.

Din cauza obiceiului de a-şi trosni degetele, un neg de pe o încheietură a unui deget a fost spart, permiţând procesului în lanţ descris mai sus.

Antoine Boylston, personajul şi victima acestui eveniment nefericit, s-a îmbolnăvit după scurt timp în aceeaşi zi. Din fericire, a luat decizia să meargă la urgenţe. Deşi trecuseră numai câteva ore de la intrarea bacteriei în ţesut, infecţia s-a răspândit până la cot, scrie descopera.ro.

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close