Antena 3 CNN Externe A ascultat timp de 16 ani aceeași melodie, cu volumul dat la maxim. Ce au făcut vecinii

A ascultat timp de 16 ani aceeași melodie, cu volumul dat la maxim. Ce au făcut vecinii

A ascultat timp de 16 ani aceeași melodie, cu volumul dat la maxim. Ce au făcut vecinii
10 Aug 2018   •   16:44

O femeie a fost arestată în Slovacia după ce a ascultat 16 ani o arie a lui Placido Domingo, iar vecinii au reclamat-o în repetate rânduri la poliție din cauza volumului dat prea tare, scrie EFE citat de Agerpres

Femeia din localitatea slovacă Sturovo a fost arestată pentru a fi ascultat cu volumul la maxim, timp de 16 ani de la ora 6 dimineața la 10 seara, un fragment de patru minute din aria La Traviata, de Giuseppe Verdi, interpretat de tenorul spaniol Plácido Domingo.

Vecinii au dat-o pe femeie în judecată acuzând-o de deranjarea liniștii public, iar judecătorii le-au dat dreptate, obligând-o pe aceasta să mai asculte muzică la volum maxim.

Ea nu a respectat sentința, astfel că poliția a fost obligată să o aresteze.

Procurorul de caz a cerut arestarea preventivă a femeii dat fiind faptul că aceasta și-a amenințat vecinii atunci când a fost reținută de polițiști.

Presa slovacă scrie că ascultând muzică cu volumul maxim, femeia protesta față de lătrăturile continue ale câinelui unui vecin, însă disputa dintre ce doi a continuat şi după moartea animalului.

„Toată lumea suferă. Nu există un moment de linişte de dimineaţă până noaptea. Toţi vecinii au de suferit”, a declarat televiziunii un locatar. „Îmi place Placido Domingo, dar nici chiar aşa”, a mărturisit o altă vecină.

×
Parteneri
Un nou val de aer rece va traversa România
x close