Antena 3 CNN Externe A făcut scandal în stradă după ce și-a prins iubitul că o înșeală, însă a ajuns sub roțile mașinii rivalei ei. Imagini șocante!

A făcut scandal în stradă după ce și-a prins iubitul că o înșeală, însă a ajuns sub roțile mașinii rivalei ei. Imagini șocante!

A făcut scandal în stradă după ce și-a prins iubitul că o înșeală, însă a ajuns sub roțile mașinii rivalei ei. Imagini șocante!
06 Mai 2016   •   16:18

O tânără care și-a prins iubitul că o înșeală a ajuns la spital cu piciorul rupt după ce rivala ei în dragoste a dat peste ea cu mașina.

Scena șocantă a fost filmată în Tennessee de un vecin care a asistat de la fereastră la scandalul care se desfășura în mijlocul străzii, scrie Daily Mail.

In imagini se vede cum iubita, îmbrăcată într-un tricou alb, îi cere socoteală bărbatului care se afla deja la mașină. După câteva momente, rivala ei încearcă să plece cu mașina ei din zonă, însă îi captează atenția iubitei care începe să arunce cu mai multe obiecte după ea.

Punctul culminant este atins atunci când iubita îi sparge luneta rivalei ei, iar aceasta din urmă o calcă la propriu cu mașina.

Într-un final, bărbatul intervine și o împiedică pe rivală să mai treacă cu mașina peste iubita lui, făcându-i și mai multe răni.

×
Subiecte în articol: femeie inselata
Parteneri
Schimbare radicală în funcţionarea Poştei Române
x close