Antena 3 CNN Externe A fost găsit mort într-o cutie metalică, pe râul Elba, în Germania. Ce era scris pe cutie i-a uimit pe anchetatori

A fost găsit mort într-o cutie metalică, pe râul Elba, în Germania. Ce era scris pe cutie i-a uimit pe anchetatori

A fost găsit mort într-o cutie metalică, pe râul Elba, în Germania. Ce era scris pe cutie i-a uimit pe anchetatori
Sursa foto: Foto: pixabay.com
de S.T.    |    08 Dec 2016   •   11:03

Un bărbat a fost găsit decedat, în iulie, într-o cutie metalică pe râul Elba, în Germania. Poliţiştii au demarat o amplă anchetă și încearcă să-l identifice.

Bărbatul avea pe corp urme de violenţă şi a fost găsit într-o cutie pe care scria cu cerneală neagră, în partea din faţă, „Albert Glück”, iar în interior avea două etichete inscripţionate „Original BETRA Qualität” şi „ZDF”, televizunea publică germană.

APEL PUBLIC PENTRU IDENTIFICAREA UNEI PERSOANE DECEDATE, DESCOPERITE ÎN GERMANIA. Vezi comunicatul Poliției Române

Poliţia Română, prin intermediul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională, cooperează cu birourile Interpol din ţările vecine şi Interpol Wiesbaden pentru identificarea cadavrului cu identitate necunoscută, descoperit în Germania.

Bărbatul avea vârsta între 45 şi 60 de ani, corp atletic, greutate de aproximativ 75 de kilograme şi aproximativ 1,80 metri înălţime.

Pe antebraţul stâng avea un tatuaj cu inscripţia „Michaela”, iar pe degetul inelar stâng purta un inel gravat pe interior cu inscripţia „Michaela”.

Examinarea criminalistică făcută de poliţia din Saxonia -Anhalt a relevat faptul că moartea a avut loc cu câteva săptămâni înainte de a fi găsit cadavrul.

Reconstrucţia facială efectuată de autorităţile judiciare germane prezintă înfăţişarea aproximativă a persoanei descoperite.

×
Subiecte în articol: mort Germania decedat ancheta
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close