Antena 3 CNN Externe A încercat să intre într-o casă, pe horn, ca să fure. A avut parte de un sfârșit groaznic, după 11 ore de agonie

A încercat să intre într-o casă, pe horn, ca să fure. A avut parte de un sfârșit groaznic, după 11 ore de agonie

A încercat să intre într-o casă, pe horn, ca să fure. A avut parte de un sfârșit groaznic, după 11 ore de agonie
Sursa foto: Foto: ctsweep.com
30 Noi 2015   •   17:10

O tentativă de furt a sfârşit tragic în Statele Unite. Un bărbat a murit după ce a rămas blocat în hornul unei case şi a stat acolo 11 ore. Pompierii au fost chemaţi de proprietarul locuinţei care, neştiind că cineva se află în horn, a aprins focul. Când au ajuns salvatorii, bărbatul încă mai respira. Striga după ajutor, aşa că au spart hornul ca să îl poată scoate. Stăpânul casei a aprins focul în şemineu fără să ştie că cineva este blocat în hornul casei.

Timpul petrecut în hornul prin care ieşea fum i-a fost fatal bărbatului. La 10 minute după ce a fost scos, în drum spre spital, organismul i-a cedat.

Poliţiştii cred că suspectul, un tânăr de 20 de ani, a rămas blocat în timpul nopţii. Ar fi vrut să jefuiască locuinţa dar calea de acces aleasă nu a fost tocmai inspirată. Hornul fusese închis de proprietari.

Anchetatorii încearcă să afle acum ce i-a cauzat moartea bărbatului, dar şi cine este acesta. Nu avea niciun act de identitate la el aşa că vor face apel la localnici ca să îl identifice.

Sursa: Observator.tv

×
Subiecte în articol: hot
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close