Antena 3 CNN Externe A murit cântăreţul Eddy Amoo, membru al trupei soul britanice The Real Thing

A murit cântăreţul Eddy Amoo, membru al trupei soul britanice The Real Thing

A murit cântăreţul Eddy Amoo, membru al trupei soul britanice The Real Thing
24 Feb 2018   •   13:44

Cântăreţul Eddy Amoo, membru al formaţiei britanice de soul The Real Thing, a decedat la vârsta de 74 de ani, potrivit anunţului făcut de trupă, informează Press Association. 

Cantautorul a încetat din viaţă vineri, potrivit unei declaraţii făcute de fratele artistului, Chris Amoo, şi de Dave Smith, membri în formaţia fondată în 1972 în Liverpool. 

Artiştii au scris pe Twitter: ''Cu mare tristeţe anunţăm vestea trecerii în nefiinţă a fratelui nostru, sursa noastră de inspiraţie, Eddy Amoo, care a plecat dintre noi la 23 februarie, la vârsta de 74 de ani''. 

Pe site-ul formaţiei, este celebrat ca ''interpret, compozitor şi legendă a muzicii britanice''. 

''Eddy va rămâne mereu în memoria noastră ca un tur de forţă în muzica britanică şi va fi profund regretat'', se mai spune în mesaj. 

Printre hiturile formaţiei s-au numărat: ''You To Me Are Everything'', ''Can You Feel The Force?'' şi ''Can't Get By Without You''. 

O prietenă a artistului, Simon Sheridan, a declarat pentru BBC că ''această personalitate inspirantă'' a încetat din viaţă subit în Australia. 

Aceasta a adăugat că The Real Thing a fost unul dintre ''pionierii muzicii de culoare în Marea Britanie'' şi prima formaţie alcătuită exclusiv din artişti de culoare care a urcat pe primul loc în topurile britanice.

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
Surpriza la spitalul Pantelimon: O asistentă ar fi modificat dozele
x close