Antena 3 CNN Externe A murit cățelușa Zsa Zsa, la doar câteva săptămâni după ce a primit titlul de cel mai urât câine din lume

A murit cățelușa Zsa Zsa, la doar câteva săptămâni după ce a primit titlul de cel mai urât câine din lume

A murit cățelușa Zsa Zsa, la doar câteva săptămâni după ce a primit titlul de cel mai urât câine din lume
Sursa foto: foto- Twitter
11 Iul 2018   •   15:28

Căţeluşa Zsa Zsa din rasa Bulldog englez, care a primit titlul de cel mai urât câine din lume în anul 2018, a murit la mai puţin de trei săptămâni după ce a cunoscut faima. 

Căţeluşa în vârstă de nouă ani a murit marţi în somn, a declarat pentru media americane stăpâna sa, Megan Brainard care locuieşte în Anoka din statul american Minnesota.

"Sunt încă în stare de şoc", a mărturisit ea pentru postul de televiziune HLN, "nici măcar nu am avut timp să-i diger victoria şi faima".

Cu ochii vitroşi, limba ce aproape atingea pământul şi balele care îi curgeau printre fălcile lăsate, Zsa Zsa a câștigat la 23 iunie titlul de cel mai urât câine din lume în cadrul unei competiţii care are loc anual în Petaluma, California.

"Este atât de urâtă, pe cât de frumoasă este", a declarat la acea vreme stăpâna sa care a explicat că numele căţeluşei a fost inspirat de faimoasa actriţă Zsa Zsa Gabor.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: catel lume
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close