Antena 3 CNN Externe Accident cumplit: Cel puțin 48 de persoane au murit, după ce un autocar a căzut de la 100 de metri înălțime

Accident cumplit: Cel puțin 48 de persoane au murit, după ce un autocar a căzut de la 100 de metri înălțime

Accident cumplit: Cel puțin 48 de persoane au murit, după ce un autocar a căzut de la 100 de metri înălțime
Sursa foto: Foto: http://andina.pe
02 Ian 2018   •   23:10

UPDATE: - Cel puţin 48 de persoane şi-au pierdut viaţa marţi în Peru când un autocar a căzut de o faleză înaltă de 100 de metri după ce fusese percutat de un camion pe o autostradă de-a lungul coastei Pacificului, a anunţat poliţia, citată de AFP. 

"Căderea unui autocar a făcut cel puţin 48 de victime", a declarat poliţia într-un comunicat publicat pe site-ul internet al Ministerului peruan de Interne, care a precizat că recuperarea corpurilor a fost suspendată la căderea nopţii din cauza valurilor puternice ale mareei. 

Știrea inițială

Cel puțin 25 de persoane au murit în Peru, după ce un autocar a căzut de la 100 de metri înălțime și a aterizat pe o plajă renumită, situată la nord de capitala Lima.

Accidentul a avut loc pe un o șosea îngustă, cunoscută drept „Întorsura diavolului” din Pasamayo și considerată una dintre cele mai periculoase din toată țara.

Pe de altă parte, BBC anunță că sunt peste 40 de morți. Potrivit publicației citate, în autocar se aflau aproximativ 50 de persoane și doar cinci au supraviețuit.

 

×
Subiecte în articol: tragedie
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close