Antena 3 CNN Externe Si-au facut un selfie pe plajă dupa care au murit! Ce au descoperit politistii la fata locului e uluitor

Si-au facut un selfie pe plajă dupa care au murit! Ce au descoperit politistii la fata locului e uluitor

Si-au facut un selfie pe plajă dupa care au murit! Ce au descoperit politistii la fata locului e uluitor
13 Iun 2018   •   20:09

Un cuplu a căzut de pe un zid aflat pe o plajă turistică populară din Portugalia, aparent pierzându-și echilibrul după ce au făcut un selfie. 

Ziarul Correio da Manha din Portugalia a raportat că un cuplu a murit pe Praia dos Pescadores (Plajă pescarilor), în apropiere de Ericeira, o stațiune pitorească de pe coastă de vest a țării. 

Rui Pereira da Terra, șeful serviciului de salvare din portul Cascais din apropiere de Lisabona, a declarat agenției de știri Lusa că autoritățiile au suspectat că bărbatul și femeia făcuseră un selfie pe zid deasupra plajei când au căzut.

"Căderea s-a produs când au încercat să facă un selfie. Din moment ce am găsit un telefon mobil acolo, indiciile sugerează că victimele încercau să facă un selfie, când au lăsat telefonul să cadă, s-au aplecat să-l prindă și au căzut" a declarat Pereira. 

Raportul nu a numit cuplul dar a declarat că femeia avea 30 de ani și bărbatul 40. Cei doi au căzut peste 30 de metri, iar conform raportuluiun agent de curătare a plajelor a găsit cadavrele marți dimineața. 
  
Pescarii au descoperit o "scenă de groază" când au dat peste cadavre în jurul orei 6:30 dimineața. "La început, pescarii credeau că cadavrele, de departe, ar putea fi oameni care dorm pe plajă. Doar când s-au apropiat, ei și-au dat seama că era defapt un cuplu mort și au fost șocați de ceea ce au văzut". 

Orașul Ericeira, la 30 km de capitală portugheză, este un loc popular pentru surfing. Plaja este inconjurată de stânci și un zid de 40 de metri inăltime. Nu este prima dată când turiștii au căzut de pe această faleză. 

Sursă: The Guardian
  

×
Subiecte în articol: Portugalia selfie accident
Parteneri
ANAT propune taxe noi pentru turiști
x close