Antena 3 CNN Externe Mărturii cutremurătoare ale pasagerilor din accidentul feroviar din Germania: Se auzeau țipete și plânsete de peste tot...

Mărturii cutremurătoare ale pasagerilor din accidentul feroviar din Germania: Se auzeau țipete și plânsete de peste tot...

Mărturii cutremurătoare ale pasagerilor din accidentul feroviar din Germania: Se auzeau țipete și plânsete de peste tot...
Sursa foto: Foto: Agerpres/EPA
09 Feb 2016   •   16:58
Un supraviețuitor al accidentului feroviar din Germania a povestit clipele de groază prin care a trecut. Omul a explicat că oamenii s-au ajutat reciproc, până la sosirea ambulanțelor, conform Mirror.

Acesta a explicat că trenul în care se afla a frânat puternic, înainte să se audă “o bubuitură de necrezut”, după care s-a făcut întuneric. Când și-a revenit, omul a auzit multe plânsete în jur.

Nouă persoane au murit și peste 100 au fost răniți în coliziunea feroviară de la Bad Aibling, în Bavaria, sudul Germaniei.

Bărbatul a mai povestit că a ajutat un tânăr de lângă el să se ridice, după care a forțat ușa de la tren și a sunat la urgențe, unde i s-a spus că se știe deja de situație și echipajele sunt pe drum.

“Am început să cărăm o parte din oameni până la baraj. Nu am reușit să luăm un singur bărbat, care avea piciorul rupt. La scurt timp după aceea au sosit echipajele de salvare”, a povestit omul.

“Oamenii plângeau și cereau ajutor din diverse părți ale trenului distrus, dar nu puteam face nimic în întuneric. Îmi doresc să fi putut ajuta mai mulți oameni, dar nu aveam nicio șansă fără echipament corespunzător.”

Omul nu a fost grav rănit în urma accidentului și nu a avut nevoie de internare la spital.

Peste 100 de oameni au fost răniți, din care 18 sunt în stare gravă. Poliția a explicat că numărul deceselor poate crește.

Zeci de echipe de salvatori au fost mobilizate la locul accidentului feroviar. Elicoptere au fost mobilizate pentru a transprota cazurile grave la spital cât de repede.

Ministrul german al Transporturilor, care s-a deplasat la locul accidentului, a comunicat că încă nu este clară cauza accidentului.

 

×
Subiecte în articol: accident feroviar Germania marturii
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close