Antena 3 CNN Externe Aceasta femeie a fost tratată oribil de fiul ei. După ce a murit, s-a întâmplat ceva ciudat. „Mă uitam la coșciugul ei și...”

Aceasta femeie a fost tratată oribil de fiul ei. După ce a murit, s-a întâmplat ceva ciudat. „Mă uitam la coșciugul ei și...”

Aceasta femeie a fost tratată oribil de fiul ei. După ce a murit, s-a întâmplat ceva ciudat. „Mă uitam la coșciugul ei și...”
Sursa foto: Foto: Youtube
25 Iun 2016   •   11:39

„Cel mai mare cadou pe care mi l-a făcut mama mea a fost să creadă în mine”, a mărturisit luptătorul profesionist Marc Mero în cadrul unei întâlniri cu elevii unei școli din SUA. Sportivul le-a povestit copiilor propria experiență cu drogurile și modul în care acestea i-au afectat viața și relația cu mama sa.

„Am făcut supradoză de trei ori și am fost la un pas să mor”, a mai spus Marc.

Bărbatul își amintește că se întorcea acasă la 4 dimineața de la petreceri și o găsea pe mama lui trează, așteptându-l. „Lasă-mă în pace, mă enervezi”, obișnuia să-i spună celei care i-a dat viață. „Mă purtam urât cu singurul om care credea în mine!”.

În timp ce se afla la o competitie în Japonia, Marc a primit un telefon. A aflat că mama lui murise.

Bărbatul povestește scene impresionante de la înmormântare. „Stăteam deasupra coșciugului ei și îi spuneam: „mama, ești eroina mea!””

Marc a mai povestit că era atât de egoist și preocupat de droguri și de petreceri încât nu a realizat cât de mult a ținut mama lui la el. „Dragostea e doar un cuvânt, dacă nu îl facem noi să însemne ceva!” a mai spus Marc.

 

×
Subiecte în articol: mama cosciug înmormântare
Parteneri
Perioada care nu va mai fi luată în calcul la pensii
x close