Antena 3 CNN Externe Acuzat de sechestrare, după ce l-a prins pe ucigaşul fiicei sale şi l-a predat autorităţilor (VIDEO)

Acuzat de sechestrare, după ce l-a prins pe ucigaşul fiicei sale şi l-a predat autorităţilor (VIDEO)

Acuzat de sechestrare, după ce l-a prins pe ucigaşul fiicei sale şi l-a predat autorităţilor (VIDEO)
Sursa foto: inchisoare
23 Oct 2009   •   23:41

27 de ani s-a luptat pentru dreptate. Ajuns la capătul puterilor şi deranjat de indiferenţa autorităţilor, un francez este acuzat că a plătit oameni să îl răpească pe ucigaşul fiicei sale. Apoi, l-a adus în faţa instanţei. Bătut şi legat! Acum este acuzat de sechestrare de persoane şi riscă să petreacă ani buni în spatele gratiilor.

Dieter Krombach, în vârstă de 74 de ani, a fost găsit bătut şi legat fedeleş, chiar în faţa unui Tribunal francez, după ce fusese răpit din Germania. De profesie medic, acesta a fost acuzat că a ucis cu mai bine de 27 de ani în urmă o adolescentă de 14 ani. A drogat-o, a violat-o şi apoi şi-a şters urmele! Cel puţin, asta a decis justiţia franceză.

Concluzia autopsiei i-au confirmat temerile tatălui: organele genitale şi bazinul fetei fuseseră scoase ca să fie ascunse probele. Prima autopsie a fost făcută în 1982, de apropiaţi ai medicului suspectat, iar cazul fusese clasat fără să fie făcută vreo acuzaţie. În schimb, francezii l-au condamnat, dar germanii nu l-au extrădat.

Medicul este internat acum în spital, pentru că în timpul "călătoriei" dinspre Germania spre Franţa a fost bătut. Acum, autorităţile germane sunt cele care cer repatrierea lui.

Dacă Franţa acceptă acum să încarcereze un bărbat răpit de miliţia rusă, pe teritoriul Germaniei, atunci ne confruntăm cu o adevărată problemă.

Tatăl justiţiar a fost eliberat sub control judiciar şi speră ca încercarea lui disperată de a face dreptate să nu rămână fără rezultat.



Observator

×
Subiecte în articol: omor fiica Franta doctor
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close