Antena 3 CNN Externe Acuzații grave la adresa lui Donald Trump: ”A întreținut relații intime cu o chelneriță pe coridor”

Acuzații grave la adresa lui Donald Trump: ”A întreținut relații intime cu o chelneriță pe coridor”

Acuzații grave la adresa lui Donald Trump: ”A întreținut relații intime cu o chelneriță pe coridor”
18 Feb 2018   •   18:35

Antreprenorul britanic Peter de Savary a vorbit despre modul de a face afaceri cu președintele Americii, Donald Trump și a scos la iveală detalii incredibile.

Peter de Savary a povestit că a fost invitat de Trump să ia masa de prânz împreună, în timpul căreia să discute despre un potențial parteneriat.

Savary susține că a fost însoțit la această masă de a treia lui soție, Lana, în timp ce prima soție a lui Trump, Ivana, a fost absentă. 

”La jumătatea prânzului, Trump spune: Scuzați-mă, am un apel de conferință foarte important de făcut. Un minut mai târziu, Lana, soția mea, spune: ”Trebuie să mă duc la baie”. Ea se întoarce foarte repede, cu fața stinsă. Am întrebat-o imediat de s-a întâmplat”, a continuat Peter de Savary, potrivit Daily Mail.

Răspunsul femeii a venit imediat: ”Am luat-o a doua la stânga așa cum mi-ai spus, iar fata care ne-a servit masa de prânz avea fusta ridicată, iar Trump făcea sex cu ea pe coridor”, a povestit acesta.

×
Subiecte în articol: Trump afaceri
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close