x close

Fii alături de noi!

Adolescentă din Australia, acuzată că a transferat bani în contul teroriștilor de la ISIS

de 23 Mar 2016   •   20:49
Adolescentă din Australia, acuzată că a transferat bani în contul teroriștilor de la ISIS 127
Foto: pixabay.com

O adolescentă de 16 ani din Sydney a fost pusă sub acuzare pentru transfer de fonduri destinate reţelei teroriste Stat Islamic şi riscă 25 de ani de închisoare, informează BBC News online, potrivit mediafax.ro.

Fata şi un complice de 20 de ani, Milad Atai, au fost arestaţi marţi în Australia. Ea este acuzată că a transferat 6.500 de dolari americani în Siria, banii fiind destinaţi ISIS.

Două explozii au avut loc marți dimineaţă pe aeroportul Zaventem din Bruxelles și alte două deflagraţii s-au produs ulterior între staţiile de metrou Maelbeek şi Schuman, în apropierea sediului Comisiei Europene

Este stare de alertă maximă în toată Europa. 

Tragedia vine la doar câteva zile, după ce serviciile secrete se lăudau cu prinderea celui care a coordonat atentatele de la Paris, de anul trecut, Salah Abdeslam.

Citiți și Comisarul European pentru Securitate a izbucnit în plâns, după atentatele de la Bruxelles

Carmen Avram, premiată pentru întreaga carieră

Carmen Avram, premiată pentru întreaga carieră

Echipa În Premieră a demonstrat de nenumărate de ori un profesionalism rar în România și acest lucru se vede și în premiile pe care echipa le-a adunat în decursul anilor, în...

poza

Show

Divorț cu amânări! Cine s-a răzgândit de această dată în cuplul Borcea-Vidican

Divorțul dintre Alina și Cristi Borcea se lasă din nou așteptat, spre disperarea Valentinei Pelinel, cea care speră că în curând va fi așezată la casa ei.

27 Iul 2016  •  10:07

sati