Antena 3 CNN Externe Afirmații uluitoare despre Emmanuel Macron. Președintele Franței ar fi scris un roman erotic de 300 de pagini

Afirmații uluitoare despre Emmanuel Macron. Președintele Franței ar fi scris un roman erotic de 300 de pagini

Afirmații uluitoare despre Emmanuel Macron. Președintele Franței ar fi scris un roman erotic de 300 de pagini
13 Ian 2018   •   14:43

Afirmaţii uluitoare ale unei apropiate a lui Emmanuel Macron.

Preşedintele Franţei ar fi scris în tinereţe un roman erotic despre relaţia sa cu Brigitte Macron, susţine autoarea biografiei Primei Doamne a acestei ţări, citată de The Telegraph.

În cadrul volumului biografic ce urmează să fie lansat peste câteva zile autoarea acestuia, ziarista Michelle Brun, susţine că deţine dovada care, în opinia sa, confirmă zvonul privind existenţa ficţiunii erotice bazată pe începutul controversatei poveşti de dragoste dintre Emmanuel Macron şi femeia care i-a fost profesoară de artă dramatică înainte de a-i deveni soţie.

Aspiraţiile literare din tinereţe ale lui Macron au fost deja bine documentate, însă zvonurile privind romanul erotic scris de actualul preşedinte al Franţei nu au fost confirmate oficial.

În cartea sa biografică intitulată ″Brigitte Macron, l’affranchie″⁣, Brun citează mărturia unei vecine a familiei din oraşul Amiens, fostă dactilografă, care a declarat că Macron i-a cerut ajutorul pentru redactarea unui roman.

″Îl cunoşteam din cartier şi într-o zi m-a rugat să-i dactilografiez 300 de pagini ale romanului său″⁣, a declarat ea biografei Maelle Brun.

″Era un roman îndrăzneţ, puţin ‘picant’! Evident, numele nu erau aceleaşi, însă cred că el a simţit nevoia să exprime ceea ce simţea la acea vreme″⁣, a spus femeia care a dorit să rămână anonimă.

Aceasta a declarat că nu a păstrat o copie a manuscrisului care, foarte probabil, ar fi stârnit mult interes în prezent în rândul celor fascinaţi de cuplul prezidenţial cu o diferenţă de vârstă de 24 de ani.

×
Subiecte în articol: Macron relatie presedinte Franta
Parteneri
Termoenergetica opreşte apa caldă în 100 de blocuri din Bucureşti
x close