Antena 3 CNN Externe A fost alertă de securitate la Londra. Stația de metrou Golders Green a fost redeschisă, după verificări amănunțite

A fost alertă de securitate la Londra. Stația de metrou Golders Green a fost redeschisă, după verificări amănunțite

A fost alertă de securitate la Londra. Stația de metrou Golders Green a fost redeschisă, după verificări amănunțite
Sursa foto: Foto: Twitter
25 Iul 2016   •   12:30
Update:  Staţia de metrou Golders Green din Londra s-a redeschis luni după ce un vehicul abandonat a fost verificat şi s-a decis că nu reprezintă o ameninţare de securitate, relatează Reuters.

Departamentul de transport a anunţat că staţia a fost redeschisă după ce poliţia a anunţat că vehiculul din faţa staţiei de metrou, care se află în zona comunităţii evreieşti din oraş, a fost inspectat şi s-a decis că nu reprezintă un pericol.

'Verificările au arătat că vehiculul din Golders Green nu este suspect şi drumurile se redeschid', a anunţat poliţia pe Twitter. Anterior, un purtător de cuvânt al poliţiei a spus că poliţia a fost alertată despre prezenţa unei maşini abandonate în apropierea staţiei şi că încearcă să-l găsească pe proprietar.
 
Știre inițială: Staţia de metrou Golders Green din Londra a fost închisă din cauza unei alerte de securitate, poliţia inspectând un autovehicul abandonat în exterior, relatează Reuters.

Un purtător de cuvânt al Departamentului de transport din Londra a declarat că staţia de metrou, care este situată în zona în care se află comunitatea evreiască din oraş, a fost închisă din cauza unei alerte de securitate.

În acelaşi timp, un purtător de cuvânt al poliţiei din Londra a spus că poliţia a fost alertată în privinţa unei maşini abandonate în apropierea staţiei de metrou în această dimineaţă, la ora 07:00 GMT.

Poliţia încearcă să identifice proprietarul maşinii şi încearcă să depisteze orice lucru suspect, a mai precizat purtătorul de cuvânt al poliţiei.

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
Perioada care nu va mai fi luată în calcul la pensii
x close