x close

Fii alături de noi!

Alerta emisă de Interpol, după arestarea lui Salah Abdeslam: Nu a fost singur!

de 19 Mar 2016   •   18:41
Alerta emisă de Interpol, după arestarea lui Salah Abdeslam: Nu a fost singur! 127
Foto: youtube.com

SALAH ABDESLAM. Interpol a anunţat sâmbătă că a trimis un avertisment statelor membre să fie extrem de vigilente în ceea ce priveşte controalele la frontieră pentru că arestarea lui Salah Abdeslam, suspect-cheie în atentatele din noiembrie de la Paris, i-ar putea încuraja pe complicii săi să fugă în Europa, relatează Reuters şi AFP, conform Agerpres.

'Interpol recomandă o vigilenţă sporită a controalelor la frontiere' pentru că 'prinderea' lui Salah Abdeslam 'ar putea încuraja orice complice încerce să fugă în Europa sau în altă parte', se arată într-un comunicat al organizaţiei internaţionale de poliţie, cu sediul la Lyon (estul Franţei).

'Deşi este prea devreme să speculăm în ce direcţie va merge ancheta, orice persoană legată de Abdeslam ar putea fi

îngrijorată că locul în care se află va fi descoperit şi ar putea încerca să fugă pentru a evita să fie găsită', a declarat secretarul general al Interpol, Jürgen Stock, într-un comunicat.

'Este vital ca ţările să continue să coopereze şi să facă verificări amănunţite ale informaţiilor disponibile pentru a evita ca suspecţii să fugă', a mai spus el.

 

poza

Actualitate

Noua destinație care își face loc în topul preferințelor românilor pentru sezonul estival

Românii care merg în concedii în străinătate, în această vară, preferă insulele grecești, Antalya, dar și coasta de sud a Portugaliei, destinații pentru care alocă un buget mediu de 550...

28 Mai 2016  •  10:43

poza

Show

Divorțează după 30 de ani de căsnicie. Cine e vedeta

Ozzy Osbourne şi Sharon s-ar fi despărţit din nou, după 33 de ani de căsnicie, iar de data aceasta motivele nu sunt dependenţa de alcool sau de droguri a starului rock. Surse apropiate vedetelor au declarat pentru...

27 Mai 2016  •  17:25

sati