Antena 3 CNN Externe Ambasadorul rus, ucis în Turcia. Imagini şocante cu atacatorul înarmat în timp ce încearcă să fugă de la locul atacului - VIDEO

Ambasadorul rus, ucis în Turcia. Imagini şocante cu atacatorul înarmat în timp ce încearcă să fugă de la locul atacului - VIDEO

Ambasadorul rus, ucis în Turcia. Imagini şocante cu atacatorul înarmat în timp ce încearcă să fugă de la locul atacului - VIDEO
19 Dec 2016   •   19:43

Bărbatul care l-a împuşcat pe ambasadorul Federaţiei Ruse la Ankara, Andrei Karlov, a fost 'neutralizat' de serviciile speciale ale Turciei, a anunţat o sursă din cadrul Ministerului turc al Apărării pentru Interfax, transmite Agerpres.

'Potrivit primelor informaţii, bărbatul a fost neutralizat', a declarat sursa. Imagini cu atacatorul după atac au fost difuzate de televiziunile turce.



Între timp, serviciile speciale ale Turciei verifică informaţia oferită de un martor, conform căreia atacatorul ar fi intrat în clădirea unde avea loc expoziţia dându-se drept poliţist.

Potrivit agenţiei de presă turce Anadolu, 'persoana care a comis atacul armat împotriva lui Andrei Karlov a fost neutralizat în cadrul unei operaţiuni'. Anadolu nu precizează dacă atacatorul este viu sau mort.

Potrivit ultimelor informaţii, ambasadorul rus a murit în urma rănilor suferite. Agresorul l-a împuşcat pe diplomatul rus în spate, în momentul în care acesta rostea un discurs în deschiderea unei expoziţii foto la Ankara.

×
Subiecte în articol: La Ordinea Zilei
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close