Antena 3 CNN Externe Atac armat în Ierusalim, într-un tren plin cu creștini care sărbătoreau Vinerea Mare. O britanică de 25 de ani a fost înjunghiată mortal

Atac armat în Ierusalim, într-un tren plin cu creștini care sărbătoreau Vinerea Mare. O britanică de 25 de ani a fost înjunghiată mortal

Atac armat în Ierusalim, într-un tren plin cu creștini care sărbătoreau Vinerea Mare. O britanică de 25 de ani a fost înjunghiată mortal
14 Apr 2017   •   16:25

Autorităţile israeline au anunţat vineri după-amiază că o tânără britanică a murit înjunghiată într-un tren aglomerat din apropierea Ierusalimului Vechi. Potrivit primelor informaţii, turista britanică a fost atacată de către un bărbat palestinian în trenul plin cu creştini care sărbătoreau Vinerea Mare în oraşul sfânt din Israel, transmite BBC News.

 ”Ţinem legătura cu autoritîţile după incidentul din Ierusalim”, a declarat un reprezentant al ministerului de Externe de la Londra.

Autorităţile israeliene au precizat că atacul a avut loc într-un tren de suprafaţă din apropierea primăriei Ierusalimului.

Televiziunile au transmis imagini cu podeaua vagonului acoperită de sânge, în timp ce poliţiştii îl reţineau pe presupusul atacator.

Victima este o tânără britanică în vârstă de 25 de ani, deşi nu este clar dacă aceasta deţine şi cetăţenie israeliană. Aceasta a fost transportată imediat la un centru medical din apropiere, unde medicii nu au putut decât să constate decesul turistei din Marea Britanie.

×
Subiecte în articol: Ierusalim atac armat
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close