Antena 3 CNN Externe Atentat în Istanbul. Martorii rememorează haosul: „Oamenii se călcau în picioare şi se căţărau peste cadavre ”

Atentat în Istanbul. Martorii rememorează haosul: „Oamenii se călcau în picioare şi se căţărau peste cadavre ”

Atentat în Istanbul. Martorii rememorează haosul: „Oamenii se călcau în picioare şi se căţărau peste cadavre ”
de S.T.    |    01 Ian 2017   •   13:11

Autorităţile turce au anunţat că 39 de persoane şi-au pierdut viaţa, în vreme ce alte 69 au fost rănite după ce un atacator armat necunoscut a deschis focul în clubul Reina, în timp ce 500-600 de persoane sărbătoreau trecerea dintre ani pe malul european al Bosforului.

Acum, martorii rememorează haosul şi panica oamenilor care încercau să scape cu viaţă din clubul Reina, relatează Hurriyet Daily News.

Fotbalistul Sefa Boydaş - care joacă pentru echipa Beylerbeyispor din Liga a III-a - susţine că mai multe persoane au leşinat pur şi simplu atunci când au auzit primele focuri de armă, iar oamenii se călcau în picioare şi se căţărau peste cadavre pentru a scăpa cu viaţă din clubul de noapte select, care este situat în districtul Ortakoy.

Boydaş a menţionat că intrase alături de două prietene cu doar zece minute înainte în clubul Reina. De asemenea, una dintre prietenele sale s-a prăbuşit din cauza şocului atunci când atacatorul armat a început să tragă întâmplător în cei 500-600 de petrecăreţi.

”Tocmai ne-am găsit un loc, în apropierea uşii era foarte mult praf şi fum. Apoi au început focurile de armă şi multe fete au leşinat. Ei spun că au murit 35 sau 40 de oameni, dar cred că sunt mai multe victime pentru că atunci când mergeam oamenii se căţărau peste alţii”, a  explicat fotbalistul din Istanbul.

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close