Antena 3 CNN Externe Au mers în luna de miere, iar într-o seară au făcut un gest total neașteptat. „Ni s-a părut o idee genială, pentru că eram foarte beți”

Au mers în luna de miere, iar într-o seară au făcut un gest total neașteptat. „Ni s-a părut o idee genială, pentru că eram foarte beți”

Au mers în luna de miere, iar într-o seară au făcut un gest total neașteptat. „Ni s-a părut o idee genială, pentru că eram foarte beți”
Sursa foto: Foto: Facebook/Gina Lee-Lyons
11 Oct 2018   •   13:10

Gina Lyons și Mark Lee sunt doi tineri, proaspăt căsătoriți, din Marea Britanie, care ar putea regreta o decizie pe care au luat-o după ce au băut prea mult, pe o plajă din Sri Lanka.

Cei doi au mers într-o lună de miere în Sri Lanka și s-au cazat la un hotel rustic situat pe plajă.

În prima lor seară în Sri Lanka, cuplul și câțiva angajați ai hotelului au sărbătorit pe plajă și au consumat câteva sticle de rom. Atunci când unul dintre barmani le-a spus că împrumutul pentru hotel fusese aproape plătit, cei doi s-au gândit să preia ei restul împrumutului și să îl plătească, lucru care i-ar fi costat 30.000 de lire sterline pe o durată de trei  ani.

„Hotelul ni s-a părut foarte ieftin și nu prea bine amenajat, dar era chiar pe plajă și avea un aspect rustic care ne-a plăcut. Când beam rom pe plajă, am aflat că mai erau de plătit doar trei ani din împrumut și că ar fi costat 10.000 de lire pe an, timp de trei ani, pentru a-l cumpăra cu totul. Ni s-a părut o idee genială, pentru că eram foarte beți”, povestește femeia.

La aproape un an de când au bătut palma cu proprietarul, cei doi au renovat hotelul și au pornit propria lor afacere, scrie Mirror.

×
Subiecte în articol: luna de miere hotel
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close