x close

Fii alături de noi!

Autocar răsturnat pe autostradă - zeci de răniți

de D.G.   •   31 Dec 2015   •   14:10
Autocar răsturnat pe autostradă - zeci de răniți 817
foto: Il Messaggero
Cel puţin 44 de persoane au fost rănite, zece fiind în stare gravă, după ce un autocar care transporta 60 de persoane s-a răsturnat pe o autostradă din Italia, în apropiere de Roma, informează site-ul cotidianului Il Messaggero, citat de Mediafax.

Accidentul a avut loc joi dimineaţă pe Autostrada italiană A1, în zona localităţilor Ferentino şi Anagni, la circa 50 de kilometri sud de oraşul Roma.

Un autocar supraetajat care transporta 60 de persoane din regiunea Calabria (sudul Italiei) spre oraşul Torino (nord) a lovit balustrada de siguranţă a autostrăzii şi s-a răsturnat.

Zeci de ambulanţe au fost trimise la locul accidentului rutier, fiind necesară descarcerarea unora dintre victime.

Potrivit unor surse medicale, 44 de pasageri au fost răniţi, iar zece sunt în stare gravă, trei fiind în stare critică. În autocar nu erau copii.

Un segment al autostrăzii a fost închis câteva ore din cauza accidentului.poza

Actualitate

Pe cuvânt cu Ana Iorga. Să ne tonifiem creierul

Soluția cea mai la îndemână atunci când nu cunoaștem un cuvânt este Dicționarul Explicativ al Limbii Române. DEX-ul nu este însă cel mai potrivit, de fiecare dată, deoarece...

26 Iun 2016  •  18:07

poza

Show

Monica Tatoiu îşi ameninţă soţul în fiecare lună că-l părăseşte

Invitată în emisiunea "Star Chef", Monica Tatoiu a mărturisit că în fiecare lună îşi ameninţă soţul că divorţează. Vedeta a dezvăluit şi motivul care o împinge de fiecare da...

26 Iun 2016  •  17:43

sati