Antena 3 CNN Externe Avertizarea făcută de autoritățile ruse către femei, cu ocazia Cupei Mondiale 2018: "Nu faceți amor ce bărbații de altă rasă" 

Avertizarea făcută de autoritățile ruse către femei, cu ocazia Cupei Mondiale 2018: "Nu faceți amor ce bărbații de altă rasă" 

Avertizarea făcută de autoritățile ruse către femei, cu ocazia Cupei Mondiale 2018: "Nu faceți amor ce bărbații de altă rasă" 
14 Iun 2018   •   21:24

Femeile din Rusia ar trebui să evite sexul cu bărbații străini care nu sunt de culoare albă în timpul Campionatului Mondial de fotbal, pentru că ar putea deveni mame singure la copii de rasă mixtă, a declarat miercuri un deputat din Moscova. 

Chiar și atunci când femeile ruse se căsătoresc cu străinii, relațiile se termină adesea prost, a declarat Tamara Pletnova, șefa comisiei parlamentare pentru familii, femei și copii. Femeile rămân adesea blocate în străinătate sau în Rusia și nu reușesc să își ia înapoi copiii, a spus ea. 

Pletnova a făcut declarația că răspuns la o întrebare adresată de un post de radio despre așa-numiții "Copiii ale Jocurilor Olimpice" după Jocurile din Moscova din 1980, o perioadă în care contracepția nu era disponibilă în țară și s-au născut mulți copii de rasă mixtă, care au avut de-a face cu discriminări. 

"Trebuie să dăm naștere alor noștri. Acești copii de rasă mixtă suferă și au suferit din vremea sovietică ", a spus Pletnova pentru postul de radio Govorit Moskva. "Este un lucru dacă sunt de aceeași rasă cu noi și altul dacă sunt de altă rasă. Nu sunt o naționalistă, dar știu totuși că copiii suferă. Sunt abandonați, și răman aici cu mama", a spus ea. 

Pletnova a spus totuși că vrea ca cetățenii ruși să se căsătorească "din dragoste, indiferent de etnia lor".

Un alt parlamentar a declarat că fanii străini ar putea aduce viruși în țară și pot infecta rușii.

Sursă: The Guardian

  

×
Subiecte în articol: Rusia
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close