Antena 3 CNN Externe Berlusconi se apără: Sunt prea bătrân pentru 33 de femei în două luni

Berlusconi se apără: Sunt prea bătrân pentru 33 de femei în două luni

Berlusconi se apără: Sunt prea bătrân pentru 33 de femei în două luni
17 Mar 2011   •   16:21

Procurorii italieni vor spune la procesul de luna viitoare că Silvio Berlusconi a plătit pentru sex cu dansatoarea din buric Karima "Ruby" El Mahroug de 13 ori anul trecut. Premierul Italiei este acuzat pentru că a întreţinut relaţii sexuale cu o minoră, în cadrul scandalului "Rubygate", între 14 februarie şi 2 mai anul trecut, când Karima avea doar 17 ani.

Berlusconi este acuzat şi pentru abuz în funcţie, după ce se pare că a minţit poliţiştii pentru a se asigura că Ruby este eliberată în urma reţinerii ei de către poliţie în luna mai a anului trecut. Această infracţiune ar atrage 12 ani de închisoare în plus faţă de cei trei pentru întreţinerea de relaţii sexuale cu o minoră.

Într-un interviu rar acordat pentru ziarul opoziţiei La Repubblica, Silvio Berlusconi a luat în derâdere acuzaţiile. "Am 75 de ani şi, deşi sunt neastâmpărat, 33 de fete în două luni e un pic cam mult şi pentru un bărbat de 30 de ani", a spus Berlusconi. El a adăugat că vrea să apere public tinerele femei care riscă "să îşi petreacă restul vieţii cu reputaţia pătată", deşi "singura lor vină este că au luat parte la cine alături de premier". Berlusconi a mai repetat şi că a avut o iubită stabilă care i-ar fi "scos ochii" dacă el ar fi fost implicat în evenimentele descrise de procurori.



×
Subiecte în articol: Silvio Berlusconi
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close