x close

Fii alături de noi!

Biserica Catolică este acuzată că a plătit milioane de dolari către preoți condamnați pentru pedofilie

de 09 Ian 2016   •   22:51
Biserica Catolică este acuzată că a plătit milioane de dolari către preoți condamnați pentru pedofilie 127
Foto: Pixabay
Biserica Catolică plătește milioane de dolari pentru pensiile și asigurările medicale ale preoților condamnați pentru pedofilie, în condițiile în care cei mai mulți dintre aceștia au fost excomunicați.

O publicație australiană a dezvăluit că mai mulți preoți condamnați pentru pedofilie au primit sume de zeci și sute de mii de dolari, ca pensii și diverse beneficii, din fondurile Bisericii.

Plățile au fost făcute în urma deciziilor prelaților locali, decizii susținute de Vatican.

Oficialii diocezei Melbourne au spus că sumele mari de bani au fost plătite în urmă cu mulți ani și că sistemul actual a suferit numeroase modificări. Biserica este obligată să plătească diverse sume de bani, dar în prezent acestea sunt ”modeste”.
poza

Actualitate

Oameni importanți în dictatura lui Ceaușescu au fondat Hexi Pharma

Compania Hexi Pharma Co. a fost creată de un fost inspector general la Direcția Farmaceutică din Ministerul Sănătății din perioada comunistă, care a devenit, după Revoluție, primul secretar al...

24 Mai 2016  •  10:41

poza

Show

Elena Băsescu a exagerat cu operațiile estetice? Cum a apărut la un eveniment monden

Elena Băsescu a reușit să scape de kilogramele în plus acumulate după cele două sarcini și arată destul de bine la corp. La chip, spun specialiștii, este total schimbată. Iar de vină nu ar fi machiajul,...

24 Mai 2016  •  10:36

sati