x close

Fii alături de noi!

Biserica Catolică este acuzată că a plătit milioane de dolari către preoți condamnați pentru pedofilie

de 09 Ian 2016   •   22:51
Biserica Catolică este acuzată că a plătit milioane de dolari către preoți condamnați pentru pedofilie 127
Foto: Pixabay
Biserica Catolică plătește milioane de dolari pentru pensiile și asigurările medicale ale preoților condamnați pentru pedofilie, în condițiile în care cei mai mulți dintre aceștia au fost excomunicați.

O publicație australiană a dezvăluit că mai mulți preoți condamnați pentru pedofilie au primit sume de zeci și sute de mii de dolari, ca pensii și diverse beneficii, din fondurile Bisericii.

Plățile au fost făcute în urma deciziilor prelaților locali, decizii susținute de Vatican.

Oficialii diocezei Melbourne au spus că sumele mari de bani au fost plătite în urmă cu mulți ani și că sistemul actual a suferit numeroase modificări. Biserica este obligată să plătească diverse sume de bani, dar în prezent acestea sunt ”modeste”.
poza

Actualitate

A anunțat o vizită privată în Germania. Unde a fost surprins președintele Klaus Iohannis

A anunțat că face o vizită privată în Germania, dar a fost surprins în cu totul altă parte. Șeful statului a fost pozat într-un aeroport din Spania, aproape de o staţiune celebră pentru...

27 Aug 2016  •  12:23

poza

Show

Vești minunate de la Corina Chiriac

Corina Chiriac este una dintre vocile de aur din peisajul muzical românesc. De zeci de ani este pe buzele iubitorilor de muzică, iar piesele sale sunt nemuritoare, scrie Click! În ultimul timp au apărut...

27 Aug 2016  •  09:53

sati