Antena 3 CNN Externe Bombardamentele din Texas, asemănătoare cu cele din anii 1990

Bombardamentele din Texas, asemănătoare cu cele din anii 1990

Bombardamentele din Texas, asemănătoare cu cele din anii 1990
20 Mar 2018   •   17:11

În urma a celei de-a patra bombe care a explodat în Texas în ultima lună, poliția a anunțat că are de a face cu un bombardator în serie.  

Conform investigaților, poliția a găsit asemănari între bombardamentele din această lună, cu cele din 1990, provocate de bombardatorul în serie Ted Kaczynski sau Unabomber, cum era denumit, care a fost încarcerat pe viață. Politia declară ca bombele folosite acum, cu cele din anii '90 seamănă mult între ele. 

Luni, poliția oficială texană a declarat că nu au sunt suspect în cazul bombardamentelor și încă nu au determinat un motiv, însă continuă cercetările. 

Două persoane au decedat, și o persoană a fost rănită în urma a trei explozii în Austin, care au început pe 2 Martie. Bombele au fost camuflate în pachete poștale și au fost lăsate la casele victimelor. Cea de-a patra bombă, care a explodat duminică, a fost declanșată cu un cablu, de către doi cetățeni care au călcat pe ea. Cei doi au fost spitalizati în urma rănilor provocate de explozie.  A patra bombă care a explodat în Texas duminică seară este mai sofisticată decât cele precedente, spre îngrijorarea autorităților.

Sursă: Business Insider

×
Subiecte în articol: bombardament Texas
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close