Antena 3 CNN Externe Ministrul Apărării al Marii Britanii: Ce s-a întâmplat la Paris se poate întâmpla oricând şi în Londra

Ministrul Apărării al Marii Britanii: Ce s-a întâmplat la Paris se poate întâmpla oricând şi în Londra

Ministrul Apărării al Marii Britanii: Ce s-a întâmplat la Paris se poate întâmpla oricând şi în Londra
Sursa foto: Foto: Agerpres
29 Noi 2015   •   17:48

Atacurile teroriste din Paris ar putea avea loc oricând şi în Londra, a avertizat ministrul pentru apărare din Marea Britanie. Oficialul insistă că singura metodă de a rezolva problema este cu forţa. 

 
Michael Fallon a explicat că ameninţarea teroriştilor ISIS este la fel de "potentă" în Marea Britanie cum a fost şi în Capitala Franţei, unde 130 de oameni au fost ucişi. 
 
În timp ce forţele de apărare lucrează la foc continuu pentru a eradica riscul terorist, un atac care să ducă la închiderea oraşului, cum s-a întâmplat în Paris şi în Bruxelles, nu este deloc exclus, a explicat oficialul, pentru Telegraph.
 
"Ce s-a întâmplat la Paris şi la Bruxelles se poate întâmpla oricând şi în Londra", a declarat Fallon, conform Sky News.
 
Avertizarea făcută de Fallon vine în contextul în care premierul David Cameron urmează să încerce să convingă parlamentarii britanici să intensifice eforturile militare împotriva Statului Islamic, în Siria. 
 

×
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close