Antena 3 CNN Externe Bryce Williams era pregătit pentru o viaţă de fugar. Ce au descoperit anchetatorii în maşina ucigaşului

Bryce Williams era pregătit pentru o viaţă de fugar. Ce au descoperit anchetatorii în maşina ucigaşului

Bryce Williams era pregătit pentru o viaţă de fugar. Ce au descoperit anchetatorii în maşina ucigaşului
Sursa foto: Foto:richmond.com
28 Aug 2015   •   00:05
Bryce Williams, autorul atacului din Virginia, soldat cu moartea a doi jurnalişti, era pregătit pentru o viaţă de fugar, susţin autorităţile locale, care au identificat în maşina acestuia un adevărat kit de supravieţuire/deghizare, scrie dailymail.co.uk.

Potrivit anchetatorilor, în maşina bărbatului, pe numele său real Vester Flanagan, au găsit, printre altele, o perucă, o pereche de ochelari de soare, o umbrelă, o pălărie, dar şi numere de înmatriculare "de rezervă".

Bryce Williams avea în maşina sa muniţie pentru pistolul lui Glock, un iPhone, mai multe scrisori, notiţe, carduri şi liste paşi de urmat.

Bryce Williams
a murit la spital după ce s-a împuşcat în cap, încolţit fiind de poliţişti, la câteva ore după atacul din timpul transmisiunii live.

Doi reporteri TV din Statele Unite ale Americii au fost împuşcaţi mortal în timpul unei relatări LIVE din Virginia, anunţă BBC. Reporterul Alison Parker, în vârstă de 24 de ani, şi cameramanul Adam Ward, în vârstă de 27 de ani, de la WDBJ7 TV, au fost ucişi în timpul unui interviu realizat în Moneta, Bedford County.

×
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close